Glöm inte bort dig själv!

Full dag med en kväll som var fylld av riktig egentid. Det är så viktigt att ta hand om sin kropp och sitt eget välmående då väldigt många, inklusive mig själv, har mycket att tänka på och flyger fram och tillbaka varje dag. Jag älskar att ha massor att göra och nöjer mig inte med att sitta och rulla tummarna, utan har jag en lucka fylls den alltid med något. Extra viktigt är det just därför att inte glömma bort att prioritera sig själv och det som får dig att må bra, både till det inre och till det yttre.

Efter jobb och poseringträning idag spenderade jag 45 minuter hos min massör som jag träffar varje vecka. Förra veckan körde vi sista ”hårdare” passet för att denna vecka samt nästa kunna köra mjukare för varje gång och inte stressa kroppen utan bara mjuka upp och underhålla för mig för att kunna t.ex. kunna posera så bra som möjligt och kunna få ut max av träningarna.

Direkt därefter begav jag mig till frisören för att fixa i ordning håret helt inför JSM. Det är alltid lika mysigt att sitta hos frisören och bli lika fin för varje gång och kunna lämna salongen och känna sig som en prinsessa!

Eftersom det står vila för mig idag blev det därför ingen träning för mig idag. Något jag verkligen skall erkänna att jag jobbar med varje vecka att acceptera att kroppen behöver vilan för att kunna prestera och leverera veckans 6 andra dagar. Jag kör allt jag kan till 110% varje pass och utan vilan skulle jag inte kunna göra detta vecka efter vecka. Jag tycker träningen är något av det roligaste som finns men att acceptera att vilan är en lika viktig del är för mig en stor utmaning, även fast jag i teorin vet det så väl. Men att jobba med det som kan kännas jobbigt gör även att jag i detta fallet utvecklas psykiskt och det gynnar mig. Jag ser det som en utmaning att verkligen totalt vila och kunna ge kroppen det extra lugnet som den inte får de andra dagarna. Oftast försöker jag även pricka in massagen på vilodagen för att kunna ge kroppen en extra återhämtning och utveckling på ett annat sätt på den dagen.

Viktigt att inte glömma bort er egen hälsa, allting går ofta i högt tempo i våra liv så glöm inte att ta hand om er. Och se allt fint och fina människor som man omges av varje dag!

Imorgon är det gym igen och jag ser så mycket fram emot det med massor av energi till att ge allt på passet! Nu skall jag mysa lite innan läggdags!

2015932125432901157461_sbig.jpg
20159321241968201157461_sbig.jpg

Styrkekramar från Jenny