Njuter av offseason

Första helgen som varit denna offseason, och denna helgen verkligen var så välbehövlig och så härlig på så långa sätt! Det var en helg med rätt så lite planer som var späckade och skall jag erkänna är det oftast dem helgerna som är dem bästa. Efter tyngre ville jag så gärna äta hotellfrukost för det är något som jag verkligen tycker om, men det passade inte då jag inte kände för att göra det själv under veckan jag väntade och längtade till lördagen! Så spikat som det var så blev det på lördag morgon iväg till Strandbaden, ett jättefint hotell precis vid havet här i Falkenberg vid skrea strand, och jag var så glad att bara få vara där och njuta av en riktigt god frukost! Ett grymt pass på gymmet blev det dessutom och för omväxlingens skull körde jag bröst vilket inte jag tränar så jättemycket! Men grymt tryck innan vi skulle vidare och gå ut med några vänner till en av mina favoritrestaurangen som har riktigt Grymma burgare!! När man har varit på diet en längre period så uppskattar jag det så otroligt mycket av att kunna njuta av härligt sällskap och god mat! Så det blev faktiskt en trerätters med en favorit som efterrätt, nämligen deras hemmagjorda blåbärspaj som serveras i små, små teflonpannor! Lika söt att äta som att titta på!

2015102716141460331157461_sbig.jpg

På söndagen var det ett benpass som väntade med tyngre vikter med började en stund för teknikträning på just knäböj. Jag skall erkänna att jag aldrig, och jag menar det aldrig kör knäböj på grund av att mitt bäcken varit så sned och då väldigt snedbelastad i både knä, ben och ländrygg vilket det bara gjort saken värre att köra mer knäböj. Så samtidigt som jag fortsätter hos min otroligt duktiga kiropraktor Martin Isaksson här i Falkenberg så är tanken att jag skall börja köra knäböj och öva upp detta samtidigt. Till en början går frontböj helt okej och det faller sig så mycket bättre för mig, men målet är vanliga knäböj med stången bak så det gäller att öva, öva och öva ännu mer tills det sitter teknikmässigt! Därefter kan jag äntligen börja lassa på vikter med tills dess gäller det att jag helt enkelt får ha tålamod och se det som en utmaning att bli bättre och jobba på att vara rak i mitt bäcken!

Vi avslutade en solig och fin söndag efter benpasset med att köpa kycklingsallad hem till en film! Bulgur, kyckling, sallad och vitlökssås tillsammans med nybakat bröd och det finns inte mycket som slår känslan av mat med kärleken i soffan och helt slutkörda ben!

2015102716141411801157461_sbig.jpg

​Denna veckan är det mycket jobb som väntar och idag är det vilodag från gymmet, då kroppen jobbar och sliter hårt så idag blir det vila som gäller för att återhämta mig! Hoppas alla har en fin tisdag, och kör hårt på gymmet för mig med idag!

Kramar från Jenny