Sista passet innan tävling!

2 dagar bort från tävling och dagen började på gymmet med klienter. Sista jobbet gjort och imorgon är det förberedelser som gäller innan vi åker upp till Alingsås på eftermiddagen!

Idag gjorde jag sista passet inför tävlingen, och både igår och idag har det varit lättare/lätta pass helt krav och prestationslösa och bara fokus på kontakt och pump i musklerna. Lättare vikter och högre reps och med att alltid ha min vilja att utvecklas och maxa, maximalt med fokus och tryck så är även dessa passen väldigt roliga. Allt för sällan lägger jag in sådana pass där jag bara går till gymmet och gör exakta de övningar jag vill utan jag har alltid en tanke bakom uppläggen så de är anpassade till mig. Men känslan är väldigt härlig, jag körde igenom helt utan krav att prestera och endorfinerna sprudlade efter passet. Trots låga vikter körde jag många set och tröjan var blöt som alltid efteråt. Grym kontakt fick jag men lassade inte på några vikter för att riskera ömma och trötta muskler på lördag. Jag var även på veckans massage igår och även fast vi gick på väldigt löst denna veckan är det alltid lika smärtsamt varje gång och 45 minuter att pina sig igenom. Efteråt är kroppen rejält mör men det ger så otroligt mycket och gynnar mig fantastiskt bra i träning och posering att masseras och verkligen någonting som är värt varenda minut. Viktigt som sagt att ta hand om sig själv och vissa saker prioriterar man lätt bort, men de saker som gynnar min utveckling mot mina mål är saker som jag tycker är väldigt viktigt att prioritera och att inte glömma bort.

Många småsaker som skall fixas innan vi åker imorgon och senare i eftermiddag blev även mina fransar långa och fina igen! Alla saker som skall fixas inför scenen är det som kommer nu, när det fysiska slitet ligger bakom och lugnet intas, kroppen vilar och laddar inför helgen. Solen skiner fortfarande och igår spenderade jag kvällen på stranden vid havet här hemma med min familj. Viktigt att inte glömma bort dem som betyder mest när det är mycket runt omkring och många lever liv med många saker att tänka på. Allt fint omkring oss och alla underbara människor som är guld värda.

Jag känner mig så redo inför helgen och kroppen svarar som jag vill. Humöret är på topp och imorgon får jag träffa många som jag längtat efter!

Styrkekramar från Jenny

20159101828554211157461_sbig.jpg
201591018285490101157461_sbig.jpg
201591018294135401157461_sbig.jpg