Coaching

Jag får många frågor kring mina tjänster och vad samt hur jag jobbar. Så jag tänkte skriva ett inlägg och klargöra lite upptill även här med vad jag sysslar med och var ni kan hitta mer om mig!

Jag jobbar som personlig tränare & kostrådgivare och jag vekligen älskar mitt jobb! Jag tycker så mycket om att träffa och hjälpa människor och då få hjälpa dem med det som jag tycker allra bäst om är både hedersamt och samtidigt fantastiskt roligt!

Något som jag tycker är väldigt viktigt när man anlitar något för hjälp med kost och tränig så är det självklart viktigt med kunskaper, att personen besitter kunskap kring det berörda ämnet. Sedan någonsin jag lägger stor vikt vid är att personkemin skall stämma med den man arbetar och att man känner att man inte skall vara rädd för att fråga, göra fel, kunna ta kritik och ta åt sig för att unna förbättras. Samtidigt skall det vara roligt det man gör och man skall känna att personen som du tar hjälp av bryr sig, och vill ditt bästa.

201511151521417291_sbig.jpg

Jag känner igen mig i många som hör av sig till mig som inte riktigt vet hur dem skall utvecklas och komma vidare. På grund av att jag både har varit helt otränad när jag började och lite större än vad jag är nu, till att även vara alldeles för liten med helt fel bild kring kost och träning vilket gjorde mig alldeles för smal. Att kunna associsoera och känna igen mig i människors livssituation ger även mig samt personen bättre kommunikation eftersom denna person förstår att även jag förstår. Att jag förstår eftersom jag själv kanske befunnit mig i väldigt liknande situation men vänt det till något positivt och tagit lärdom och gjort en förändring. Ingen föds i en väldtränad kropp med mycket muskler utan alla måste jobba sig dit.

Kring kosten så står jag för att äta hälsosamt och med en bra balans med både kolhydrater, bra fetter och protein. Jag tycker även att det är viktigt att man kan känna att man ibland kan unna sig t.ex några gånger i veckan och att man då kan äta vad man vill för att man mår bra av det. Det går bara inte att göra det varje dag men ibland när man vill unna sig något godare skall man kunna göra det och njuta av allt gott livet erbjuder!

Det som är viktigast är att man mår bra och att man hittar en balans som fungerar för Dig. Alla är olika och har man en familj med flera barn eller om man är singel så skiljer det sig bara där mycket i livet. Men att försöka hitta något som är anpassat efter Dig som du tycker är roligt och är din egen tid just för din hälsa oc för att du skall må bra, idag men även resten av livet. Sen om det innebär promenader 3 gånger i veckan eller tung träning 5 gånger beror på vad förutsättningar och målen är. Oavsett så är balansen det vikigaste, att både kroppen och huvudet mår bra för allting i livet kommer bli mycket lättare och roligare!

Jag har även en nygjord hemsida som finns att hitta på www.jeafitness.se och där står ännu mer om allting kring mig o mitt företag. Är det någon som har några frågor eller om du har några tankar kring kosten, träning och du kanske redan tränar mycket eller om du vill komma igång så kan jag hjälpa dig om du skulle önska hjälp från mig!

201511151521414640_sbig.jpg

​Detta var lite mer om mig och mitt jobb och min filosofi! Jag hoppas att jag kan inspirera någon med det jag gör, till att börja leva ett liv med träning och bra kost som gör att du mår bra! Ta hand om Er!

Kramar från Jenny!