Träning och spontanitet

Fullspäckade helger i all ära, men om jag själv får välja så går faktiskt en lung och avkopplande helg hemma med familj och vänner före om jag skall välja. Trots detta blir helgerna ändå inte stillasittande i soffan, utan jag älskar att hitta saker och gärna spontana utflykter och att kunna göra precis det man känner för! Just spontaniteten som är så kravlös är något som jag verkligen värdesätter när vardagen annars har mycket saker som skall skötas och med mycket krav och deadlines.

Igår blev vi fint bjudna på middag hos svärmor som bor i Halmstad så när vi väl skulle dit så passade jag på att åka till Gladius gym och köra ett riktigt bra benpass! Älskar känslan av att bli starkare, att kroppen svarar bra på att lägga på mer vikter för varje vecka och se hur resultaten av mat, vila och träningen förändrar kroppen. Svetten rinner och musklerna bränner och idag välkomnar jag träningsvärken mer och mer för varje timme som går! Smet även igår iväg en sväng på stan och hittade en par nya knästrumpor från Gina tricot, något jag länge tänkt köpa! Så invigning av dem på passet och verkligen riktigt, riktigt sköna! Sockarna, short och ett linne sen var det full fart!

20151115144633931_sbig.jpg

Besöket hos svärmor blev precis lika härligt som det alltid blir. Det finns inte mycket som faktiskt slår husmanskost egentligen och när vi då får välja, önskar vi en specialare med hennes helt fantastiska gryta med riktigt fint kött och ris eller potatis till. Som avslut bjöd hon även på en ananaspaj som inte heller är av denna värld, som ofta kommer på tal även den om vi får önska mat! Vi hade även sådan tur att vi hade en film vi allihop ville se på bio, och rena turen så gick filmen bara några timmar efter vi hade kommit, så vi avslutade en superhärlig dag på bästa möjliga sätt!

Jag är så tacksam för alla underbara människor som jag omges av. Glöm aldrig bort vilka guldklimpar det är som befinner sig runt dig, som tror på dig och stöttar dig i det du gör och ger dig massa positivt energi! För mig är det just det här som jag värdesätter mest. Att kunna få göra det jag älskar, träna ett härligt och tungt benpass, få njuta av riktig god och bra mat lagad från grunden och spontant hitta på nya saker. För mig är det oftast det enkla sakerna som är viktigast och det som betyder som mest. Det som man värdesätter i längden och som varar för alltid. Kärleken till min familj och mina vänner.

20151115144643303_sbig.jpg

Ta hand om er! Kramar från Jenny!