Vissa dagar är bättre än andra!

Det är något speciellt med måndagar som jag tycker om. En ny vecka startar och jag har alltid nya saker jag vill göra och sätter upp små mål för varje vecka. Det kan vara allt från något jobbrelaterat, något speciellt med vänner eller familj, men även alltid något nytt mål med min träning. Exempelvis öka vikter i någon specifik övning, fokusera på någon viss teknik eller hitta bättre kontakt i vissa muskelgrupper. Oavsett någon form av delmål som i slutändan förbättrar mig, och detta gör hela tiden veckorna roligare och mer utmananande, vilket driver mig framåt! Ett bra tips om man vill få lite nytändning i just träningen!

Gårdagens vilodag kändes av i kroppen idag och redan innan passet kändes det riktigt bra. Bröst, armar och vader stod på schemat för dagen och med tyngre vikter än vanligt kändes det riktigt bra! Dagens upplägg idag såg ut såhär:

Uppvärmning lätta vikter, pressar och lyft i olika vinklar för axlar, bröst och armar.

Bröstpress med hantlar 4×10

Flyes i Cable 3×10 + 1 set flyes underifrån för att mata extra tryck.

Triceps pushdowns 4×10

Triceps overhead press med rep i Cable 3×10

Stående bicepscurls med Z-stång 3×10

Sittande bicepscurl med hantlar, underarmarna vända snett utåt 3×10

Vadpress i liggande Benpress 3×10 + 2×10 dropset i sittande Benpress

Riktigt bra kontakt under hela passet och som sagt är vissa dagar bättre än andra. Idag var exakt en sådan dag när energin var topp hela tiden och bra tryck efter både mat och gårdagens vilodag från styrkan!

201511232020552750_sbig.jpg

​Hoppas alla haft en härlig start på veckan! Ha en mysig kväll och ta hand om varann!

Kramar från Jenny