Från USA tillbaka till Sverige!

Borta bra men hemma bäst, det kära ordspråket som såväl talar sitt tydliga språk. Däremot denna gången, precis hemkommen från en månads resa i USA så är det med nöd och näppe som jag kläcker ur mig det gamla ordspråket. USA för mig var självklart inte hemma, men ändå kändes det så många gånger som att jag lika väl kunde vara levt där. Sverige är ändå Sverige, och lilla Falkenberg har alltid en stor plats i mitt hjärta, så hemma lär ändå bestå av denna stad.

Resan har verkligen överträffat alla våra förväntningar på alla plan. Till skillnad från Sverige som ofta ses som landet lagom, så känns USA som raka motsatsen. Där finns inget lagom utan det är antingen eller, på eller av. Och det finns allt, verkligen allt.

Resan bestod av mycket sol, mycket upptäckande, mycket god mat och såklart även mycket träning. När människor frågar mig att jag orkar träna så mycket när jag har semester, på semestern får man ju göra vad man vill? Exakt. Man får göra vad man vill och när man är på semester vill man välja att göra det som är roligt och för mig är träning inget måste, det är något av det roligaste jag vet så att träna på semestern var ett givet kort. Då både jag och min sambo båda två tycker mycket om att träna var det bara ännu roligare när vi körde tillsammans och jag som brukar träna själv fick en rejäl sporre många gånger! Något som är bra om man trycker det är svårt att motiveras så är det ett bra tips att träna med en vän, en partner eller någon som sporrar en till att köra fullt ut på sin träning!

FullSizeRender[32].jpg

Vår resa startade i San Francisco där vi var i knappt en vecka. Det fanns så mycket att se, fint väder och det var verkligen en helt underbar stad. Vi hade hyrt en Mustang i förväg som vi hade hela semestern så att vi kunde åka precis vart vi ville vilket gav en väldigt stor frihet under hela resan.

FullSizeRender[4].jpg
FullSizeRender[6].jpg
FullSizeRender[5].jpg
FullSizeRender[3].jpg

Efter San Francisco så rullade bilen vidare mot Los Angeles, längs med den finaste vägen jag någonsin har åkt, Highway 1. Som att vägen inte var tillräckligt fin så överraskades jag även med en förlovningsring på mitt finger och frågan om jag ville spendera mitt liv med han jag älskar. Mer lycklig har jag aldrig varit!

LA var något som jag så mycket sett fram emot. Venice, Santa Monica, miljön och även såklart Golds Gym, The mecca of bodybuilding. Platsen där bodybuildingen växte fram och en plats jag så länge har önskat få besöka. Många pass på Golds blev det och detta var den mest motiverande plats jag har varit på. Alla sorters människor och ett väldigt stort gym med grym utrustning!

FullSizeRender[7].jpg
FullSizeRender[4]2.jpg
FullSizeRender[22].jpg
FullSizeRender[9].jpg
FullSizeRender[8].jpg

Hiking i Runyon Canyon, fantastisk utsikt!

Resan fortsatte både till Las Vegas och därefter söderut till San Diego innan vi avslutade de sista fem dagarna i LA igen. Jag längtar redan till nästa gång jag kommer dit, för det var inte sista gången vill jag lova. Underbart väder, god mat och trevliga människor.

FullSizeRender[62].jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender[].jpg

Crossfantaster i Glen Helen!
FullSizeRender[27].jpg

Väl hemma så är jag en rutinmänniska och rutiner är det jag kan sakna. Att få komma hem till mitt jobb och alla fina klienter, min egna satsning kan bli mer seriös med mer struktur och alla nya planer skall sättas i verket med mycket nytt på gång. Planerna är stora och en början är på god väg, våren är här och vårblommorna blommar i solen. Även vår strand här hemma är lika fin som stranden på Santa Monica, allt har sin charm och det gäller att ta vara på allt fint som finns runt omkring oss. Så ordspråket står kvar, jag håller fast vid att ”borta bra men hemma bäst.”

Kör nu hårt i veckan, ta vara på att jobba mot era mål och ge inte upp. Framtiden är ljus.

Starka kramar från Jenny