"Checkar ut" en liten stund…

Min blogg är ju lite som en dagbok. Ni som följer mig här vet ju att jag delar med mig av diverse tankar och funderingar, inte bara gällande träning utan livet i helhet!

Då jag väljer att blogga på just detta sätt blir det ju även så att bloggen i vissa fall fungerar som lite av en "slasktratt" och en plats där jag kan få utlopp för känslor. Just nu är det mycket känslor i omlopp på flera olika plan och för att slippa orsaka ett "stop i avloppet" på denna slasktratt så tar jag ett litet break 🙁 Det kanske bara rör sig om ett par dagar, kanske veckor… Jag känner bara att jag måste få lite ordning och struktur och kanske främst sätta mig själv i fokus en stund. Jag dietar fortsatt men om jag kliver upp på scenen är just i detta läge ytterst oklart 🙁
Tro mig, jag vill inget hellre och jag fortsätter att kämpa! Dessvärre utkämpar jag just nu ett krig mot kroppen som är tveksamt om jag har chansen att vinna. Men som sagt, jag kommer att kriga så gott jag kan och jag ger inte upp för inget det har ni mitt ord på!

image-1.jpeg

Tack för allt ert stöd, ni är underbara <3

Kram J

Skickat från min iPhone