"Klantarslet"…

När jag kom på att jag skulle börja köra crossfit fick jag höra från många håll att jag bara skulle skada mig och att detta var en helt vansinnig träningsform! (Sistnämnda kan jag iofs hålla med om) that's why I love it! 😉 Dock måste jag just idag ge er rätt då jag skadade mig imorse under passet…"note to self": HÅLL KOLL PÅ VAR DU HAR DIN KETTLEBELL!! (Mindre bra idé att dra den rakt på knät) Denna skada hade inget med cf i sig att göra utan att jag blev så exalterad över att ha bytt hand när kulan var i luften att jag helt glömde att kontrollera den på nervägen 🙁 Kanske är av just denna anledning som grabbarna tjatar om att vi ska TITTA PÅ KULAN!! Sånt jävla "klantarsle" jag är!!

image.jpeg

Så just nu sitter jag här med ett svullet, lindat knä och förbannar mig själv 🙁 Måtte det bli bättre snart! Blur nog lite cykel imornbitti för att dra igång lite cirkulation.

I övrigt håller jag på att "lära känna" min gas spis! Tydligen en jäkla påkostad historia detta men vad hjälper det när man inte förstår sig på djävulskapet?! Går mycket pengar till mat för tillfället då hälften bränns 🙁

image-1.jpeg

Nu blir det att ta sig en dusch och inta dagens sista mål innan sängen. Ska egentligen köra ben imorn men tveksamt om knät håller? IDIOT!

image-2.jpeg

Sov gott vänner!

KRAM J