Högmod går före fall.

Stressigt igår, fick inte med mig tillräckligt m måltider så det fick bli en improviserad från Statoil.

bild 1.JPG

Jobbade i Töreboda igår, bra tryck där nu o på mån öppnar vi nya spinning o gruppträningssalen.

bild 2.JPG

Mer urklipp från Robban, match 07. Var sugen på att boxas igen så när proffsboxning blev tillåtet gjorde jag ett par matcher, detta var första.
Märkte efter ett tag att d nästan var omöjligt att hålla vikten m såpass mkt konditionsträning, vägde in på 98 kg o bestämde mig gör att passa på att tävla på Luciapokalen veckan efter, formen kom ju gratis.
Då ringde Rune Andersson o ville jag skulle ställa upp i Strongman SM, har tävlat o vunnit det 2 år i rad tidigare, i -100 kg. Tänkte att jag hade en vecka att äta på efter lucia o bestämde mig för att köra en trippel, boxning, byggning o Strongman tre helger i rad. Självförtroendet var d inget fel på iallafall.

bild 3.JPG

Andra saker var det fel på, i andra ronden slog jag en högerkrok mot kroppen, träffade hans armbåge m nedre bicepsfästet så den gick av. Smärtsamma 3 sista ronder men då var han rejält skakad o mest intresserad av att hålla sig på benen.

bild 4.PNG

Jag är väldigt explosiv ( det är ändå en 100 kg gubbe som lättar på bilden ovan), i 2 ronder, sedan tar massan ut sin rätt o jag förvandlas till ett slaktoffer. Sänkte honom direkt m en lång vänsterkrok men han kom upp o krånglade sig igenom matchen, starkt.