Skräckblandad förtjusning!

Ja det är nog så jag får beskriva dagens pass på boxen :p Första passet på drygt en månad och nog kändes det alltid! Men mest av allt kändes det UNDERBART!! Sådan obeskrivlig glädje att få köra en grisig wod igen, känna blodsmsken i munnen och bara känna hur pulsen går genom taket. LYCKA <3

image.jpeg

Jag hade dock glömt hur kroppen blir efter ett pass likt detta och jag har större delen av dagen dragit runt som en "amöba"…typ, haha!
Benpasset efter jobbet var rätt ångestladdat får jag erkänna men det gick 🙂 Kortade ner passet något då vi på boxen kört Front squats "on the minute". Kände att mina totalt 10x 8 set räckte en bit på vägen iaf! Fokus blev istället på benpress (vanlig + enbens) samt benspark.

Efter avslutat pass och hämtning av ett stycke rullator till mormor smakade middagen helt underbart vill jag lova! Kyckling, potatis och sallad. Så enkelt, så GOTT <3

image-1.jpeg

Dags för en dusch och sedan väntar sängen. Vågar inte ens fundera på hur kroppen kommer att kännas imorn!? Blir med största säkerhet att rulla ur sängen 😉 Men det är det så jäkla värt! Boxen, Im back!!

image-2.jpeg

Natti!

Kram

J