Avkoppling med jobbet + Lek med Better Bodies = GRYM helg!!!

I helgen har jag som sagt varit på dubbla kickoffer. I fredags vart det Yasuragi med jobbet och igår Bosön med Better Bodies!

Fredagen började med konferens med jobbet. Och som vanligt på konferens så är det ju en jäkla massa mat och fika inblandat. Så dagen till ära vart det någon form av ätardag, har ju trots allt påbörjat dieten inför VM lite smått men lite måste man ju unna sig 😉

Efter konferensen var klar så var det raka vägen ner till spaavdelningen. Riiiktigt skönt att bara ta det lugnt i de varma källorna, bastun och solstolarna. Skönt med lite avkoppling sådär i slutet av arbetsveckan!

Bild

Kvällen avrundades med avsmakningsmenyn på restaurangen. Vi samlades runt ett stekbord och kocken stod och presenterade varje rätt medan han lagade den. Riktigt schysst och framförallt jäkligt god mat!!

Vi övernattade också så på morgongen vart det dessutom en skön start på dagen med hotellfrukost 🙂

Bild

Därifrån vart det till att åka raka vägen till Better Bodies! Vi satt och pratade om visioner och nya saker som är på gång. Ska bli jäkligt spännande att se allt vad som händer under kommande år!

Bild
La familia

Efteråt var det dags att ge sig ut i solen och att hoppa i ribbåtarna som skulle ta oss på en rundtur och sen till dagens mål!

Bild
Jag och Ahmad Ahmad på ribbåten (med solen i ögonen 😉 )

Vi gjorde en tur runt stan och sen åkte vi till Vaxholm och därefter vidare till slutdestinationen vilket var Bosön på Lidingö. Riiiktigt roligt att åka Ribbåt och vi kunde ju knappast ha haft bättre tur med vädret. Skärgården är fantastisk en sån här dag! Klockrent!!

Bild
På bryggan på Bosön

Bild
Jannika Larsson i solskenet på bryggan 🙂

På Bosön började vi med att äta lunch innan det var dags att börja leka/tävla 😀
Vi hade på förhand delats in i två lag: Team Black och Team Camo. Jag hamnade i det senare.

Bild
Lagbild

Dagens utmaningar var uppdelade på lagtävlingar som byggde på samarbete och även en del individuella tävlingar som även de räknades samman till lagpoängen.

Bild
Första lagutmaningen

Bild
Roddy och Cissi som skjuter. Cissi vann 😉

Vårt lag kammade lätt hem lagutmaningarna men låg något efter i de individuella grenarna. Så det var riktigt jämnt på slutklämmen. Men vi slutade i alla fall på topp och kammade hem det åtråvärda priset: En Bosönvattenflaska 😀 haha. Det var i alla fall en jätterolig dag och grymt kul att hänga hela dagen med allihopa!

Därifrån vart det ett besök på Helenes krog. God mat men höjdpunkten var nog Cissis marängsviss. Myyyyycket grädde 😀 Det vart ganska så mycket över kan man lugnt säga 😉

Bild

Som sagt en jättebra helg med både lite avkoppling på Yasuragi och aktiviteter på Bosön. Stort tack till Better Bodies för gårdagen, det var verkligen hur roligt som helst! Ser redan fram emot nästa lagaktivitet!!