Lite böj :)

Idag vart det lite böj. Tanken var ursprungligen att ge mig i kast med 10x200kg. Men insåg fort att jag inte var i form för det. Är fortfarande lite småkrasslig och pulsen steg alldeles för mycket när jag reppade lite så jag höll nere repsen och bestämde mig istället för att prova att maxa. Tidigare PB i böj är ju 220kg och det var jag rätt på att jag borde kunna slå med tanke på hur bra de senaste veckornas böjpass har gått!

Dock kändes vikterna blytunga idag. 200kg kändes redan toktungt. Så jag hade inte alls någon bra känsla för vad som skulle finnas i kroppen idag. Men stegrade upp sakta men säkert och tog en böj i taget.

Så körde lite uppvärmning till 200kg och sen gick jag på singlarna mot mitt maxningsförsök.

lite film… ja ni hör ju hur nöjd jag var med böjandet idag 😛

Jag satte även 225kg vilket är nytt PB. Filmade det med min kamera men av nån anledning så tar inte youtube emot formatet. Får fixa det en annan dag.

Bommade 230 efteråt men det kändes på 225-lyftet som om det skulle finnas 230 eller kanske lite till. Så en bättre träff och kanske en bättre dag så borde det finnas 230+ i alla fall. Men jag ska inte jaga några maxlyft på ett tag nu. Känner att jag har nått alla de mål som jag hade satt upp i böj, frontböj och bänk nu. Så istället blir det nytt upplägg och fullt fokus på EM i AF. Eller ja… så fullt fokus som jag nu kan ha utan att bli uttråkat på vägen 😛