Allt har ett slut…

…så även den här helgen. Men dumt att klaga, kan man ju starta en helt ny träningsvecka 😀

Vaknade upp i morse och kom knappt ur sängen. Träningsvärken i benen har bara blivit värre och värre…. och faktiskt ännu värre 😀 Benen känns nu inflammerade! Helt underbart! Älskar träningsvärk!

Det vart lite lätt träning idag också. Körde triceps, biceps och axlar. Vart lite dipsintervaller. Kändes väldigt lätt i alla fall, även om jag inte körde några direkta höga repsantal.
Alltid roligt att gå och träna, det är ju som en fritidsgård alltså. Träffade roligt folk och fick prata av mig lite 🙂
Snackade länge med en kompis som jag lirade amerikansk fotboll med förr, nämligen Arash. Skön kille som även är PT på Kocksgatan. Förutom att han var en duktig fotbollsspelare så är jag imponerad över hans resa. När vi spelade boll i juniortruppen vägde han nog 130-140kg. Nuförtiden är han nere på 100kg och formen och fysiken ser bara bättre och bättre ut!

Han i sin tur tränade med en annan mycket sympatisk kille som jag fick nöjet att prata med en stund. Amir heter han och bestämde sig i höstas för att ändra sin livsstil. Hade aldrig tränat förr men tog kontakt med Joseph Chinskungen Tekie. Han tränar numer ca 12 pass i veckan, äter bättre och har gått från 130kg till 87kg sedan de började sin resa tillsammans! Ja… kan man inte hitta inspiration i en sån killes bedrift så vet jag inte vart man ska hitta den. Sjukt bra jobbat helt enkelt!
Följ hans resa på: http://iampossible.se/2012/03/underbar-traningsso
ndag/

Även Mr Aldig vila var på gymmet och körde. Har inte sett honom på ett tag på kocksgatan men märktes att han jobbat på bra i bänken. Såg ovanligt lätt ut!

Även min lagkamrat från Body Science, Sanne Åkerstrand, var där och köttade. Hon sa att hon kände sig trött och sliten och sen började hon stänka upp dips som ingenting… ska bli intressant att se henne när hon då känner sig pigg och stark i dipsställningen 😀
Hoppas dessutom på att få se henne på DC-scenen i vinter i en AF-debut! Kan nog bli hur grymt som helst!
Kolla in Sannes blogg på:
http://sanne.teambodyscience.se

Känner i vart fall att jag fått en hel drös med skön inspiration för att ta med mig inför kommande veckas träning. Så tack ska ni ha för det 🙂