Back on track

Hej i vårsolen!

Här i Göteborg skiner solen denna fredag och i helgen lovar de tvåsiffrigt i temperaturen!
Idag är jag äntligen frisk igen, lite förkylning kvar men inte mycket. Jag känner mig som människa igen, äntligen!! Det har faktiskt varit väldigt tufft denna veckan mentalt. Kanske den tuffaste denna diet. Jag har inte haft hjärnspöken angående formen, däremot har rastlösheten varit enorm. Från att ha tränat, rört mig på jobbet och nästan inte haft någon tid över under de senaste veckorna till att bara sitta helt stilla och vila i väntan på att bli frisk. Det har bidragit till att jag tänkt mer på att jag vill ha mat, att jag är hungrig och sugen på något gott när jag till exempel kollar på film. Man kan inte bjuda hem någon vän eftersom man är sjuk, att baka är ingen större ide eftersom att jag inte kommer äta upp det och så har det varit. Jag har inte känt någon större mening med vad jag ska göra under dagarna. Så trist, men det finns dem som har de värre såklart..

Varför gav jag inte upp då, bakade och åt något gott?
Jag kunde ju valt och avbryta dieten och haft det ”godare” nu när jag varit sjuk. Såklart, det är ju bara att avsluta, jag har ju makten till det.
Men det alternativet finns inte för mig. Skulle jag ge upp skulle jag må ännu sämre faktiskt, då hade jag svikit mig själv för jag vet att i slutändan så vill jag ta mig i mål! Vad som än krävs.
Jag fick se denna veckan som återhämtning för kroppen istället. Som sagt, en del i det hela.

Skärmavbild 2018-04-06 kl. 13.23.33.png

Denna tjejen ger inte upp så lätt!

Dietsavers

Jag uppskattar alla måltider som finns på min diet men jag har några livsmedel som jag ser extra mycket fram emot i mitt kostschema. Varje dag har jag lite Tyngres nötkräm kasein i min morgongröt vilket jag älskar! En gång i veckan får jag lax, ganska mycket också, samma sak där, love it! Potatis äter jag då och då, kokt potatis med lite flingsalt. Otroligt gott på diet och jag tycker det smakar lite sött faktiskt. Haha!
I mitten av dieten hade jag 2 hela ägg i frukosten, att äta dem nykokta med lite salt var också drömmen.

Ha en underbart fin fredag!

Själv ska jag snart iväg till maxi för storhandling. Försöker handla en gång i veckan, blir smidigast så när jag inte har för mycket energi över. Efter det blir det mellis, gymmet och sen bio-dejt med min pojkvän. Mysigt!

Ta hand om er!

Kram Lisa