På plats

Då var man på plats i Malmö och det är strax dax för invägning. Jag är sjukt spänd och nyfiken på att se mina medtävlanden. Det är tre spanjorer med och det är inga dåliga killar. En av dem har kört VM två gånger och placerat sig 4a och 5a. Den andre vann Diamond cup på Malta för några veckor sedan. Den tredje har jag inte lyckats luska fram något om. Oavsett så ska det bli jäkligt kul att stå på scen imorgon.

Maten idag har bestått av kyckling/torsk med ris och ägg och såklart gröt. Jag laddar aldrig på något annat än det jag är van med att äta eftersom min mage blir svullen med en gång. Imorgon äter jag till och med mindre än vad jag brukar bara för att kunna hålla midjan så mycket jag bara kan. Däremot så äter jag ofta, typ varannan timma. Försöker att tänka på att inte äta för tätt inpå att jag ska ut på scen. Men ni som vart med förut vet att det ibland kan vara svårt med tiderna på själva tävlingsdagen. Man kan tro att det är två timmar bort och vips så kommer någon och säger att det är din tur om 30minuter.

Dock så har vi det väldigt bra här i Sverige med grymma gubbar som jobbar backstage och håller oss informerade med hålltider och scheman. Denna tävling är ju lite annat då det är ifbb som håller i det och inte skkf så man vet ju inte riktigt vad man har att vänta.

Under veckan nu har jag drabbats av sjuklig trötthet bara sådär vissa dagar. Från att det känns helt ok till att nästan känna mig som om jag är i koma. Helt plötsligt så är det borta igen efter några timmar.

Igår var jag ledig och det var väldigt skönt. Kunde förbereda det mesta så att det bara var att slappa idag innan vi skulle åka. Så packning och matlådefix gjordes igår. Idag var det bara att slänga ner det sista och sen sätta sig i bilen på förmiddagen.

Bilresan ner gick ganska fort och smidigt och solen skiner! Varmt och skönt så vi har hunnit njuta lite av Malmösolen också!

Nu är det dax för käk och snart bort till invägningen. Lycka till alla som ska tävla !

DSC_7131.JPG

Installerade på hotellet!