Dagen efter?

Igår small det! Eller vad ska man säga? Sweden grand prix 2018 är gjord.

Jag hade verkligen en helt grym dag eller till och med helg får jag säga.. Fredagen flöt på så jäkla bra. Det gick så smidigt att köra ner och även om invägningen inte var den smidigaste (tror vi var där i 2,5h) så kändes det helt ok.

Det var också värsta sommarvärmen i Malmö när när vi kom dit så det var bara till att njuta och mysa i solen.

Dagen D lördagen, tävlingsdagen flöt på riktigt bra. Upplevde inte att det var någon dötid direkt, vilket jag ofta gör vid tävling. Det är ju ofta mycket väntan när det är tävling, vilket kan kännas segt och jobbigt. Men igår upplevde jag aldrig det. Hade något att göra hela tiden.

De spanska killarna såg jag ju på invägningen redan i fredags och det gick inte att missa att det var killar av klass. Fick höra att de va några av Spaniens bästa -80gubbar. Vissa skulle säkert bli rädda eller ”oroliga” men jag tycker bara att det är roligt att möta grymma gubbar! Man vill ju stå med de bästa. Och jag kan ju ärligt säga att det räckte med att titta på dem så såg jag att dom skulle käka mig… Och det är inget som gör mig något. Va ska man göra åt saken liksom.

Så var det tid att ställa upp på scen. Jag kände mig lugn och tillfreds. Kom på när vi stod uppradade redo att gå ut på scen att jag inte ens pumpat upp något.. De andra tom skratta åt mig för jag hade gåshud!!! Men på scen blev jag varm!!!

DSC_7142.JPG

Posedown

Det slutade med en tredje plats och jag är så sjuuuukt nöjd! För mig var det en vinst. En ära bara att få stå på scen ihop med så meriterade killar! Jäkligt häftigt att de kom hit till Sverige och Sweden grand prix!

received_10214499860201605.jpeg

Jag, ettan och tvåan

För min del är det inte riktigt klart ännu, jag ska ladda om för Battle of Sweden nästa vecka! Ska verkligen försöka ta med mig denna sköna känsla jag har från igår. Ni vet när man inte kan sluta le och mest går och flinar hela tiden.

DSC_7154.JPG

Glad 3a

Får även passa på att tacka för mig och hoppas att ni har fått ut något av att läsa om min dietresa mot Sweden grand prix!