Talang träff och SM!

Halloj

Nu är man hemma igen efter en bra helg med goa människor! Är riktigt trött och har ont i huvudet men det är sånt man får ta ibland haha:))
jag får väl ta och skriva ett kort inlägg åtminstånde :))

Jag umgicks med Robin och Jim från fredag med mycket mat och träning och även vilat en del!
Därefter träffa resten av ligan från talangjakten och umgås och kika på de grymma som tävlade på SM!
Det är verkligen inspirerande att se alla stå där i så bra form!
Det får en att se fram emot att stå där själv på scen:)) men snart är det dags!

Vi blev även fotograferade i studio med spraytan på oss! Skoj att få testa det med haha!!

Lite bilder ifrån helgen dåra!

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Lite bilder blev det iallafall :)))

Ha det bäst så hörs vi snart igen!

Väl mött! Kram

Halloj

Tjena!

Drygt en vecka sedan Luciapokalen har nu gått!

Stor erfarenhet och en stor utmaning för mig att ha stått på scenen framför alla människor, Jag ser verkligen fram emot att ställa mig där många fler gånger!;)

Denna tävling "Min första tävling" gick inte direkt som jag hade sett fram emot, Laddningen gick inte bra överhuvud taget, innan jag somnade på kvällen på Fredagen "Dagen innan tävlingen" var formen helt okej, på lördagen då det var dags att kliva upp på scenen, då låg jag nervös och spänd men taggad till 1000! 😀 bakom scenen i ca 4 timmar och väntade på att få kliva upp i hoppet på att stolt få visa upp vad jag åstadkommit under min tid inom styrketräning varav att jag just gjort min första diet någonsin, en diet på 6 månader då jag följt mina kost upplägg på Grammet och träningen har jag skött på pricken inte missat ett enda pass, Känns inte som om jag hade behövt dra ner mig så pass mycket som jag gjorde men men, Bara bygg upp igen och bli bättre en någonsin!:))

Som sagt gick Laddningen innan jag tog klivet upp på scenen inte något vidare bra, fick inget tryck i musklerna alls, och var riktigt slät bara, hade lite små ångest för att kliva upp på scenen och veta att jag inte såg så bra ut som jag vet att jag kunde göra om jag bara visste hur och vad jag skulle ladda med dom sista dygnen. Men som tur är hade jag mina nära och kära, familj och vänner där som stöd, samt min lillebror Robert med mig backstage! utan dom vet jag inte om jag hade klivit upp på scenen och visa upp den dåliga sidan av mig själv, men men det var min första tävling och jag älskar denna sport mer än någon annan,
Och jag har massor med planer på fler tävlingar, nästa gång kan det dock enbart gå bättre, :). Jag får se mitt "misslyckande" enbart som en lärdom!. Det är absolut ingenting att vara grinig eller ångra, Jag får bara se framåt och Köra stenhårt nu! :)..

Min plan för tillfället lyder då att jag tänkte ta 1 år och satsa på att bygga mer massa och förbättra min fysik på bästa sätt. sedan kliva upp på scenen igen 2015 då det är mitt sista år som Junior, vilka tävlingar jag ska ställa upp i är än så länge oklart. planerna kan dock ändras och kanske jag kliver upp tidigare, men tävla ska jag garanterat göra många fler gånger i mitt liv.
Denna sport ska jag fortsätta med tills mitt hjärta slutar att slå :)).

Jag vill tacka alla andra Talanger jag har fått äran att lära känna, några bättre än andra. men ni alla har en plats i mitt minne och denna underbara tid tillsammans med er gav mig mycket lärdom och inspiration, kunde inte fått ett bättre "Team"<3

Samt mina nära och kära som ställt upp för mig från början till slut, Kärlek till er<3

Jag vill även tacka alla som har hjälpt mig/oss att göra denna resa vi gjort tillsammans möjlig, Body/Coacher samt sponsorerna! <3

Nu drygt en vecka senare väger jag 100kg igen och känner mig starkare än någonsin! Äter bara bra mat och tränar stenhårt, Känns underbart att vara "Tillbaka", Livet känns enbart bra på många fronter just nu,:)) <3

Bjuder på lite Bilder här!,

18b0409a5b1711e3b7230e3d8e03d9c6_8.jpg

Taggad Pojk backstage!,
44edb2165b2411e38e7a12db3d4904f6_8.jpg

Flexar lite,
abcf48e65f6b11e3bc4e1224e48cfdc2_8.jpg

Bilden är ifrån Fredagen " Dagen innan tävlingen".

Här är lite bilder från denna vecka, veckan efter tävlingen!

Från invägningen som visade sig vara 87.7 ynka kilon till måndag så ökade jag till 98.2 kg och åt enbart bra mat inget skit som det flesta kastade i sig, Jag har som sagt saknat Mat i större mängder under dieten, Inte junk mat så som godis pizza hamburgare osv :))

men men här får ni lite bilder.

0aeb49d45d9f11e38f680e9793ce04e7_8.jpg

Kalkon/Kycklingfile med potatis och spenat.
04cd3e725c1911e38a6912c3b1f19609_8.jpg

pasta, köttfärs, och bulgur, kyckling 😉
a36a0f2e5c4611e384b40a8e25f92cfe_8.jpg

största suget var nog efter denna maträtt 😀 pasta med köttfärssås:)))
b8fb7b845b4c11e3b6de12d2153a7d75_8.jpg

Måndags formen. en aning fylld med vätska 😀
e677e2c85e4911e3a591125a4e142759_8.jpg

Detta är ifrån Fredag morgon! 🙂 känns så skönt att vara på väg tillbaka!:)
788c39c25e9d11e39a221263102106fe_8.jpg
ff3818565f2411e39227121e641f66e8_8.jpg

Tack till er alla som följt min resa! ni är guld värda!<3

Må bäst hoppas vi hörs i framtiden!

Väl Mött KRAM!!!

Endast en dag kvar nu!

Hejsan kamrater!

Jag sitter just nu på tåget med Sussi Corell och hennes vän Camilla!.
Och mitt huvud är fullt av tankar!

Fan nu är det nära!
Jag känner mig så otroligt taggad för denna upplevelse som väntar mig! Detta har varit en sån stor erfarenhet ända ifrån dagen få jag träffade alla ifrån talangjakten!
Och nu är det bara en dag kvar!!
Snart dags att avsluta en av många resor här i livet!
Så sjukt spännande detta ska bli!

image.jpg

Må bäst!!
KRAM!

Nu är det nära!:)))

Hejsan!

Nu är det bara ett fåtal dagar kvar till målet efter många veckors dietande 18de veckan tror jag att jag är inne på nu!:))

Idag började min tömning/laddnings vecka
Massor utav salt, vatten och mest proteiner i maten ska jag fylla kroppen med just nu fram till onsdag, torsdag så börjar jag med att strypa saltet helt och börjar att ladda med mer kolhydrater! Och dricka mindre vatten, fredag så är det riktigt lite vatten och nästan bara kolhydrater som ska ätas!:))) Det ska bli spännande att se hur kroppen ändras nu i det sista:))

Snart är det dags!!!

image.jpg

Ses snart alla ni!

KRAM!!!

God kväll!

God kväll!

Hejsan alla fina!

Just nu sitter jag här och tänker på
Vilken lyckligt lottad människa jag är!
Att just jag kom med i talangjakten utav alla ansökningar så blev just jag en av det antagna! Jag kan inte vara mer tacksam!
Och att man har en sån bra Coach som tar hand om mig och det andra i gänget samt många fler klienter! Kan aldrig tacka dig nog för all lärdom och inspiration du ger mig!

Och tackar även våra sponsorer som också gör allt detta möjligt för oss ni är bäst!!!

Och mina nära och kära som ställer upp i alla väder! Jag tackar er så mycket! Jag älskar er alla<3

Känner att mina känslor är riktigt ostabila haha ena sekunden är jag så otroligt glad sedan 10minuter senare skulle jag nästan kunna gråta! Känslig för sorgliga filmer har jag aldrig varit men idag kan jag börja gråta till något jag aldrig skulle gråta för annars haha, allt är så nytt för mig då det är min allra första diet någonsin! :)))

Nu är kroppen i zombie mode kan man säga haha.
Jag rör mig segt och reaktionsförmågan ligger på minus!
folk tycker även att jag pratar otroligt långsamt nu på senaste tiden,
varje gång jag reser mig så snurrar det i skallen haha menmen bara drygt en vecka kvar nu bara!:) bara att köra stenhårt och stå ut, men det ska inte vara något problem det inte!!!
Hoppas bara att kommande veckan går snabbt, Kan knappt bärga mig tills jag står där i Göteborg på scenen!:) Ska bli så skoj…

Tömningen börjar på då på måndag, ska bli spännande och se hur kroppen reagerar på massor av salt och vatten!

image.jpg
image.jpg

Snart dags för kvällsmål sedan försöka sova!:)

God natt vänner!
Må bäst
KRAM!!!

Hej vänner!

Hejhej

Nu är jag inne på sista veckan på detta kost upplägg under denna diet följande utan en vecka med tömning och laddning inför lördagen då tävlingen och mitt mål äntligen är här!:))

Är så glad att det har gått så bra som det har gått än så länge!:))
Känner mig så taggad inför detta!! Bara 11 dagar kvar sen står jag äntligen på scenen och förverkligar min dröm! :))

Några vänner ifrån talang ligan har fått något spratt och börjat baka så
Man vågar sig knappt ut på internet nu mera för då har dom lagt upp en till ny bild på något smarrigt hahaha!!:)

Själv har jag sparat recept på de saker jag varit sugen på under dieten och det roliga är att det i stort sätt bara är nyttiga recept jag sparat:)), och jag är mer MAT älskare än godis så MAT i större mängder drömmer jag om!!:) det blev så mycket recept att jag införskaffat mig ett USB minne och sparat alla i! Så baka och laga mat blir det nog en del efter tävlingen och dieten är färdig!:)

image.jpg

Min frukost idag, havregrynsgröt med saffran, hallon och blåbär
Gott som attan!

Må bäst vänner!

KRAM!

Halloj!

Halloj!

Igår var det laddnings dag så mycket kolhydrater blev det igår och för det fick jag ett redigt ben pass idag, känns så skönt med lite energi i kroppen!

Bara en vecka kvar på denna diet så börjar tömning och laddningen nästa vecka, så nu är det all in bara:) köra stenhårt och komma i bästa form det sista två veckorna som är kvar!

Så otroligt taggad jag är nu!!!! :)))

image.jpg

Må bäst vänner!
KRAM!

Fredag!:)

God dagens

Härligt med fredag!
Hoppas ni har det bra?.

Själv sitter jag och laddar inför dagens andra pass!!:) behöver ladda upp mycket mentalt så att man orkar med ett pass till men det ska väl gå bra hahah:) lite små trött i kroppen kan jag lova:P

Fått i mig frukost bestående av äggvita, havregryn, blåbär/hallon, eaa, och vitaminer "daily complete" som vi fått utav våra sponsorer ultimatenutrition!!:)))
samt två mål bestående av Torsk, ris

Dagens första pass: Rygg.
Kommande pass för idag: Bröst.

Nu är det bara att pallra sig till templet och köra slut på kroppen till det sista 🙂

67075_10202322732418157_1255671499_n.jpg

Lite vitaminer och mineraler, det behövs! 😀

Må bäst 🙂
KRAM

Dag med massor utav motivation!

Hejsan hejsan

Hoppas allt är bra med er! :))
Själv så är jag väldigt glad över det otroligt fina orden jag läste om mig i bodys nya tidning samt ett otroligt fint sms ifrån min kära vän Dabin! Tårar i ögonen hela dagen! Kärlek till er alla<3

image.jpg

Var och handlade lite snabbt idag och då hittade jag lite smarriga saker! :)) Nuu så kommer jag klara sista tiden innan tävlingen galant haha hittade massa goda smaker på te :o, Fyfasen så gott:o
image.jpg

Fina smset ifrån min vän Dabin<3
image.jpg

Blev överlycklig av att läsa dessa vackra och motiverande ord i body magazine <3

Tack alla fina för allt stöd jag fått! Betyder så otroligt mycket för mig:)) <3

Må bäst!!
KRAM

Snart är det dags!

Hejhej

Nu är det Bara tre veckor kvar till min tävlingsdebut,
För er som inte vet så kör jag bodybuilding juniorer +80 på Luciapokalen 30/11 :)))

Eftersom att det är första gången i mitt liv jag gått på diet utav något slag så ska Det bli så otroligt spännande att få se vad som sker med min kropp de kommande veckorna nu fram till tävlingen! Självklart så är jag lite nervös inför detta men framför allt så ska det bli så spännande och en otrolig upplevelse att bära med sig här i livet, man har bara sin första tävling en gång i livet :))
Det är bara att göra precis som Coach Fredrik säger så ska ingenting gå fel!:)) jag är så glad att ha Fredrik som Coach och veta att man kan lita på honom till 100%!
Så all in och kötta på för fulla muggar!:)))

Längtan för mig är så enorm att äntligen få ta steget upp på scenen och göra det bästa jag kan:)
Med detta gäng från talangjakten skulle detta vart omöjligt, är så tacksam att ha er alla vid min sida och även tacksam att ha sponsorerna som gör detta möjligt, massor mer kärlek till er alla!:)

Känner att på den senaste tiden är energin inte den bästa men jag kör all in på mina träningspass och har även där stöd ifrån mina bröder som är så otroligt stöttande till min fördel!:) även i hemmet så har jag stöd av hela min familj och vänner, man kan inte ha det bättre än så! Älskar er alla:)

image.jpg

Brösten igår på laddnings dag!:p

Må bäst kamrater!:))

Väl mött! KRAM!