Mötet

Jahapp, precis tillbakakommen till min lilla skrivbordshörna, efter att ha varit med på mitt livs levande, alldeles första; redaktionsmöte. En ”ny”, fräsch och stimulerande upplevelse. En upplevelse som faktiskt överraskade mig, och det i den positiva bemärkelsen. Förvånansvärt roligt och förvånansvärt intressant.

Det häftiga och stimulerande i detta möte, var att man minsann lärde sig så enormt mycket. Bara genom att delta, observera och liksom känna på atmosfären på ett riktigt möte. Fick man en närmare inblick i hur allt verkligen ”fungerar” och hur allt verkligen går till – i denna mediebransch. Hur mötet är upplagt, hur dem kommer fram till de svar och slutsatser de kommer fram till, hur dem utvärderar, hur de diskuterar tidningsförbättrande förslag, vad dem diskuterar, hur stämningen är o.s.v. Man fick en större insyn i skribentens vardag. Och framför allt se hur odlingsprocessen av en ny Body Magazineutgåva går till.

Så vad är då sensmoralen i detta inlägg. Eller mer korrekt, vad är sammanfattningen av ett redaktionsmöte. Jo, kort och gott – redaktionsmöten äger!

Over and out – Michael