Mental baksmälla…

30-årskalaset är över (och blev en succé), SM-tävlingarna har avgjorts (och även de blev kanon), kvar fanns bara… ja, det blir fel att säga tomhet, för kalendern med jobb var fullständigt smetad redan från måndagen efter. Men det jag kände var ändå någon sorts mental baksmälla.

Bild 407547
Här riggas scenen där det mesta hände lite senare på kvällen

Ska absolut inte gnälla, men att arrangera en fest med tre-rätters, med uppträdanden, med band, världsrekordförsök och hela biddevitten, är ingen smal sak, visade det sig. Faktum är att det upptog stora delar av redaktionens uppmärksamhet fullständigt under två hela veckor.

Bild 407550
Grejer man inte riktigt räknar med innan: goodie bags

Bild 407546
Lyxade med en cappuccino dagen efter – kanske var det den godaste någonsin?

Visst, vi hann med lite annat också. Som att spela in en BODY Radio med ingen mindre än Dolph Lundgren, och som att plåta alla deltagare i årets omslagsmodellstävling. Tror även att vi hann med att plåta några atleter till kommande reportage i BODY.

Länk till Dolphs avsnitt, med lite extra godis:
https://www.body.se/artiklar/radio/20110921/dolph-
lundgren-pa-body-radio

Bild 407552
Gänget som tävlar om omslaget detta år…

Bild 407551
Vad gör man när längdskillnaden är för stor..?

Bild 407549
Lars Östling värmer upp inför vår plåtning. Se resultatet i BODY nr 11.

Men särskilt mycket producerat när det kommer till själva tidningen (nummer 11) har det det inte hunnits med. Så det är det som gäller nu…

Fick igår kväll (lördag kväll) ett SMS från bänkpressaren Marcus Hirvonen som berättar att han precis satt nytt världsrekord med 325 kg! Han bommade i första lyftet, blev flörbannan och ”förnedrade” stången i andra, och begärde upp 337,5 i sista, men bommade hårfint. Marcus är dock nöjd ändå, och har med detta nu satt världsrekord i tre olika viktklasser. ”There can be only one…”, säger han.

Så in i hellskotta mycket grattis!

/A

PS! Träffade en kompis igår, och blev kär i hans klocka. Och vem kan klandra mig?

Bild 407545
Seiko Velatura Kinetic Direct Drive – kan få vem som helst att gå i spinn…!