Akuthjälp!

Åkte igår till Oslo för att prata tömning o fyllning (vi fotar o filmar flera dagar i sträck) med min gode vän Björgulf. Det är inte helt lätt m kolhydrat, salt o vätskeintag om man vill se torr ut flera dagar i rad, lätt att gå vilse. Dessutom börjar vi fota dagen efter flygresan. När jag tävlade sist, 2010, ställde jag mest upp som ett stöd för Cici i hennes jakt på NM-guld. Dröm om min förvåning när jag vann SM. Tackade ja till att åka på Nordiska o kontaktade Björgulf som hjälpt Cici m kostupplägg. Ville se bra ut, laddningen till SM bestod av Marabou chokladkakor, tömma orkade jag inte göra.

Tävling m Björgulfupplägg.

bild 2.JPG

Tävling m Marabou upplägg.

bild 3.PNG

Trodde jag skulle vinna NM, dom andra var mkt grövre men saknade linjer helt, korta m breda midjor. Kom sist! Har iallafall aldrig varit nöjdare med en tävling, hade för en gångs skull kul, mkt roligare att åka som ett lag. Lärde känna Eddie "Monster" på den resan bl.a.

Fått mkt hjälp av Björgulf tidigare, han är duktig fysioterapeut, om än ngt hårdhänt. Här plågar han livet ur mig på varadagsrumsgolvet i Skara.

bild 4.JPG