Bestämd regering

En bra dag. Möte på jobbet o i Skövde. Träning på TK o stryk av Pelle.
Hände en kul grej på träningen, körde baksida lår o vader. Började m att förtrötta i liggande lårcurl o avslutade baksidorna m raka marklyft. Kör med spikraka ben, har tyngdpunkten på hälarna o putar ut m rumpan ordentligt för att få gött sträck. Förut körde jag tyngre, med lätt böjda ben, men har märkt att låsta knän tar mer på benen o mindre på korsryggen.
Kör en stege på 10×60,100 o 140 kg. Avslutar med ett "powerset" på 180 kg. Sist blev det en sjua med nöd o näppe, idag en 8:a, hur lätt som helst. Hade 2 reps till men sparar dom till nästa gång, har redan ökat o givit musklerna ett nytt motstånd att anpassa sig till. Anpassar sig gör dom genom att bli starkare o större.
Enda förklaringen jag kommer på för jätteökningen (ja, nära max är varje reps en jätteökning), är att baksidorna fått vila några dagar extra, tror att man generellt ger kroppen för lite återhämtning för maximalt resultat.
Mindius, mötet i Skövde, ska göra Gym 22s hemsida, den ska vara klar nästa vecka så folk kan förboka sig för medlemskap. Gym22.se heter den, borde vara uppe ons nästa vecka.

bild.JPG

Infinitin ska säljas, kommer stå hos Bilkompaniet i Tråvad till försäljning. Lyxbilar.se eller Bilkompaniet.eu heter hemsidan för hugande spekulanter. Har precis bytt däck på bilden så alla kromekrar på fälgarna sitter inte på. Innan jag köpte den till Lillafrugan, frågade jag henne vad för sorts bil hon ville ha? "Det går bra med vad som helst, bara det är en svart Infiniti".