Omnämnd i IFBB:s Press Release-NU blev jag nervös :0

Från att det ändå känts rätt kravlöst mitt deltagande på detta VM (det är ju 6 år sen sist, så tänkte att jag skulle vara bortglömd) så blev jag nervös nu när den officiella pressreleasen från Internationella förbundet kom ut :0 se nedan:

image.png

Hjälp! Nu börjar tankarna, kommer min form vara bra nog?
Kommer jag göra T-Walken bra, ok, eller tråkig?
Kommer jag samla alltför mkt vätska av det stress-scenario som återstår nu sista dagarna? (Packning, handla o laga matlådor, fixa hår och naglar mm)
Kommer Kommer min dräkt bli godkänd? (ngt som brukar bli en överraskning för många väl på plats, men min är inte överdriven åt ngt håll så -sluta oroa dig för allt nu Cici!!!

Sen känns ju chanserna till en finalplats inte alltför stora med 2 tidigare världsmästarinnor och en silvermedaljör (bla) i just MIN klass :0 SNACKA OM KONKURRENS!!!

Men det gör det bara mer spännande 😉

Jag har tidigare gjort 2 EM och 3 VM och aldrig missat en finalplats-känner INTE för att göra det nu heller!!!

Behöver alla tummar som kan hållas för mig på lördag (o ev söndag då finalen går)

Det står också att VM kommer live sändas så håll utkik här så lägger jag ut länken.

Nu ska jag kliva av crosstrainern och sätta mig och sy i hakar på min svarta bikini, det är då själva F-N att jag alltid är så seeeeen med allt :-/
Men lika gla (försöker jag) va ändå 😉

image.jpeg

Foto: Lelle Andersen

Glad är jag också över mina kära landslagskamrater, gulliga Maria Eriksson (BF+163) och Eva Lagerhorn-Blom (BB) ska bli jättekul att resa med dessa topp atleter 🙂
Maria har en blogg där ni kan följa henne: http://mariaeriksson.myshowroom.se/ Eva har jag inte hittat ngn på…

Ni som är hemma missar väl inte SM i Västerås i helgen? Kommer bli super spännande!!! Bla så är 2 av mina bästa vänner med och tävlar i samma klass i BF-också mina favoriter, Carina Isaksson och Åsa Hällstorp. Sen gör både Pia Jansson och BB team kompisen Helen come back på scen så det blir en rysare i korta klassen.

I långa så gör Mikaela Strand come back, ska bli spännande att se bilder, hon har fantastisk fysik och utstrålning och brukar alltid dyka upp i kanon form…

Pia.JPG

Pia Jansson gör Come Back, hört att hon är bättre än någonsin 🙂