Muskelhjälpen o fettakuten.

Var på skola i Tidan o blev intervjuad av "Elev-kompis-stödjare, ngt sådant hette det. Elever ur varje årskurs på låg o mellanstadiet som hjälper till o är föredömen för hur en kompis ska vara mm.
Grymt bra mobbingförebyggande åtgärder, är faktiskt imponerad o önskar att fler skolor vore lika framåt i frågan.
Det blev frågor av blandad art, favorit färg, bästa gladiatorkompis (sa Lillafrugan men du vet vem det är Tor), hur mkt väger du (drog till rejält i överkant m 110 kg för att imponera på de små liven, dröm om min förvåning när jag vägde 112 på kvällen, MÅSTE börja dieten nu) etc.

bild 1.JPG

Skolan har ett värdeord som det jobbas aktivt kring o som var i fokus under intervjun. Sitter i varje klassrum, det förra var mod.

bild 2.JPG

Hann förbi Töreboda som bara ligger ngn mil från Tidan, golvet börjar läggas.

bild 3.JPG

Vi får en ny entré. Förbokning av medlemskap gör vi härifrån, ett par timmar, på helgerna. Lite drygt 120 medlemmar har det blivit hittills.

bild 4.JPG

Det händer saker i Tibro oxå, i "Apburen" har vi börjat skruva upp motivskivorna från estetprogrammet på Fågelviksgymnasiet. Mkt kvar att göra bl.a. måla svarta "ramar" runt bilderna.

bild 5.JPG

Nu blir det till att ut o gå, angst över att brallorna sitter tight. Har märkt att träningsbältet blivit mindre o mindre men tänkt att skiten krympt eller ngt sånt.