Syltrygg!

Måste sluta bära tunga grejor. Kan reppa på 220 kg i spikraka, strikta, marklyft, men när ryggen ska jobba tungt statisk säger sen upp sig.
Är sängliggande, fick avbryta "Klubb Sverige dagarna" i Stockholm o åka hem. Kändes illa redan igår, så jag uppgraderade hotellrummet till en svit m både bubbelbadkar o bastu. Försvann tidigt på kvällen från festen (naturligtvis hann jag äta först) o softade på rummet istället. På morgonen övervägde jag att ringa Thomas Månesköld på CL-fitness för att be honom hjälpa mig på med kläderna. Dock visade han lite för stort intresse för mitt rumsnr på kvällen innan o ville inte han skulle misstolka min nödsituation som en invit. Särskilt inte när jag är så hjälplös o han väldigt forcerad.
Nu är det jätte, jättesynd om mig o Lillafrugan är i Tjeckien för att hämta den där hunden som hon "baravisadebildpåförattdenvarså extremtfinmedotroligstamtavlamenviskaabsolutintek
öpaden". Ingen som passar upp mig alltså, hon tar trots allt bra hand om mig när jag är dålig.
Var o gratisåt hos min gode vän Niklas Izor Larsson i veckan o han visade mig den nya avdelningen på sin krog. Säga vad man vill om hans kroppsodör, men han har en kreativ sida o har tillsammans med sin bror, Andreas Larsson, på bilden, skapat en riktigt skön miljö av enbart secondhand prylar.
Andreas är en av de mest positivt laddade människor jag känner o en av de få som orkar umgås m Niklas mer än 10 minuter.
Jag beundrar båda för allt jobb de lägger ner på sin verksamhet o deras entreprenörs anda.

bild 1.JPG

Har ställt ett ultimatum till Lillafrugan nu, åk till Brazilien o vaxa dig eller separata sovrum. Hon lovade fundera på saken men tycker att busken värmer kussimurran skönt på morgonpromenaden när det är minusgrader ute, vill vänta ett par veckor till.

bild 2.JPG

Imorgon ska jag vara hel i ryggen o träna ben m Mackan i Tibro.