Butikshelg

På fre fm tog jag o Robban hojarna till Skövde o tränade armar tillsammans m "Izor". Det är svårt att få honom att fokusera mer på träning än på prat, dessutom har han en förkärlek till högrepsträning i superfjolliga maskiner, men jag fick honom att ta i lite.
Snabbt hem o stressa iordning för butiksinvigning i Lidköping, mkt folk o trevlig stämning. Har sovit dåligt i veckan o säckade ihop tidigt. Lör morgon var jag barnvakt åt Robban o Sadelmaddes båda vildingar, vi busade o badade i poolerna hela förmiddagen, minst en av dom kissade i stora poolen o hade inga problem att erkänna det. Var helt slut efteråt, hur pallade jag två egna sådana energiknippen? Tacksam för att Lillafrugan föredrar hundvalpar, börjar INTE om m sladdisar.
Upp på hojen för en grymt skön tur till Örebro o Johannes Eshaks butiksinvigning, sushi m Alex o Västeråshäxan efteråt. Var så längesen vi umgicks nu att jag saknade NÄSTAN tom henne.
Sedan hemfärd o lördagskvällen tillbringades framför tvn m jätteamstaffen iPod i knät. Hunduställningar i hela landet gör att man är själv på helgerna.

bild 1.JPG

Brevid träningsbutiken i Lidköping låg en nostalgiaffär. Lillafrugan blev överlycklig hon gillar stora klubbor.

bild 2.JPG

Teo o Tim i den ännu obesudlade lilla poolen.

bild 3.JPG

I Västerås fick jag ett paket av den här unga damen, ett par chexchoklad, ngn har läst bloggen. Dom gick åt framför tvn igår.

bild 4.JPG

Johannes kan vara nöjd! Succé'artad invigning m massor av trevliga människor.

bild 5.PNG

Fick detta av en kompis som varit inne på nostalgibutikens facebook, dom tog kort på oss o la ut. Har inte en susning vem människan är men tydligen en lumpar"kompis".

Idag är det möte o städ på klubben samt städ o personalmöte på Gym22 i Tibro, ska försöka hinna med att träna oxå.