FÖRBANNELSE!!!

Mobilen ringde, det var en journalist från ngn tidning som frågade varför jag inte dök på förhandlingen i torsdags. Förhandlingen? Vilken förhandling? I tingsrätten, trafikmål. Aaaaarghh!!! Hade missat det helt. Fick frågan om jag nekade till det var jag på bilden (fartkamera). Svarade att det kan mkt väl vara jag (påtagligt likt faktiskt) men det är ju i princip bara hakan som syns. Bilen står på ett av företagen, har ca 40 anställda där som kan låna den vid behov, fastnar man m handen i syltburken är det bara att betala, men lite mer rättssäkert än så vill jag det ska vara. Nästa fråga var om jag åkt fast förut? Har hänt.
Ringde direkt till tingsrätten, fick besked att målet avgjorts utan mig men fick ändå prata m ngn som skulle be rättens ordförande, Emma nånting, om ursäkt från mig. Dom i målet kommer 6e feb, känns som man skulle varit på plats, förbannelse!

bild 1.JPG

Mackan blir nog giftig på Battle.

bild 2.JPG

Här under väntar himmelriket! Nästan 40 gradigt varmvatten att krypa ner i med toppluva på kupolen. Så gött att få upp värmen o mjuka upp hela kroppen.

Har städat på 22 i Töreboda sedan kl. 15, helt slut nu. Mkt folk o dåligt väder skitar ner ordentligt över helgen.
Imorgon är d jobb på 22 i Tibro, skura dass där oxå, glamouröst liv man lever.