Provokatör?!

Äter som många vet en del "skräpmat", vilket provocerar en del, speciellt inom ankdammen "Fitness o Bodybuilding".
Låt mig förtydliga, jag äter inte BARA skräpmat. Men om jag känner för det, vilket ofta händer, slinker det ner en hamburgare el pizza.
Vissa provoceras av att jag gör reklam för Billyspizza, det har jag inte ens blivit tillfrågad om, TV4 bestämmer över varumärket Hero.
MEN! Jag har inga som helst problem att äta en sådan eller ge till mina ungar. Ett par stora glas mjölk till det så får man ett schysst näringsvärde o sedan ut o lek eller till träningen så både behöver o gör dom av m energin oxå.
Vad är en hamburgemeny då, djävulens påfund? Det är kött, bröd, sallad o potatis. En massa energi i form av fett, men det får man se till att förbränna genom att röra på arslet. Läste en korkad kommentar på FB "du lär lägga på dig mer massa m bra mat", typ. No shit, men man lär inte lägga på sig någon massa alls utan energi.
En fd arbetskamrat till mig jobbade tidigare på Scan o berättade att Donkens råvaror var de bästa. Det är en stor kund o de var de enda som hade egna kontrollanter o kom på oannonserade besök. Låter som jag är sponsrad kanske, men har faktiskt tröttnat sedan länge på deras mat, fick dock en liten boost av El Maco nu….
Nåväl! Finner ändå ett visst nöje i att bli uppläxad av div sparrisar o mindre framgångsrika tävlande, de allra flesta fattar ändå grejen, har distans o äter gott mellan tävlingarna.

bild.JPG

Köpte en Bachogrill av Fredrik Gustavsson på Mellansvenska Industriprodukter igår. Drivs m kärnreaktor, nu ska här grillas Hamburgare!