Tack BODY!

Min gode vän Alexander Danielsson har slutat som chefredaktör på tidningen Body o påbörjat en ny spännande karriär. Jag har haft en nära relation med tidningen ända sedan grundaren, superentrepenören Ove Rytter, skrev sina första rader om mig efter Superstartävlingen (AthleticFitness), på Skara sommarland -94. När Alexander Danielsson tillträdde som chefredaktör misstrodde jag honom djupt, det var nog ömsesidigt för han har senare berättat att han trodde jag var en dryg jävel. Vårt första egentliga möte var när han plåtade mig för ett omslag o jag hade mina båda söner, som gjorde läxor under tiden, med till Stockholm. Min misstro grundade sig i att han var alldeles för hjärtlig, generös o översvallande positiv. Jag har fått nog av den sortens inställsamma, falska människor, ingen är sån utan baktanke. Utom Alex. Tidningens 3e chefredaktör, Hanna, är en högpresterande tjej m alla hästar i stallet, hoppas hon kommer vara kvar länge på posten, alla vi läsare skulle tjäna på det, Body är fortfarande landets överlägset bästa pappersprodukt för oss hårdtränande. Som lojal vän till Alex avslutar jag min blogg på Body o flyttar den till hans nya forum. Jag behåller givetvis min Bodyprenumeration o hoppas dyka upp i tidningen vid fler tillfällen.
Ang mitt projekt i Barncancerfonden, "Muskelhjälpen", så avslutades den i årsskiftet. Den drog inte in några jättesummor, men syftet var för mig att kunna hålla reda på hur mkt pengar det blev, av att kuska runt på skolor o föreningar för ngn tusenlapp per gång. Motordagarna i Landskrona drog in ca 10 tusen per gång o vinsten i Fångarna på fortet gav 30 tusen. Nu harvar jag vidare men utan eget konto på Barncancerfonden, det är alltid uppskattat när man kommer. Ibland känns det fruktansvärt trögt att ge sig av till ett sådant event, men det är alltid roligt när man väl kommer dit, det tröstar mig när jag sitter i bilen m scenskräck o prestationsångest. Jag har helt slutat med kommersiella event, känns B.

Var i Falköping förra söndagen o delade ut priser till fotbollsungdomar. Det var en överraskning o deras miner var obetalbara.

IMG_1538.JPG

Var i Ulricehamn i tisdags, pratade kost o hälsa m ungarna, blev 4 tusen till Barncancerfonden sammanlagt förra veckan. Här laddar några av dom för hinderbana i gympasalen.

IMG_1547.JPG

Annars fortsätter livet som vanligt, löjligt mkt jobb o varje ledig minut ägnas åt MC-relaterad verksamhet.
Har blivit närmare 2 tusen mil på hoj i sommar o än är det förhoppningsvis några veckors hojväder kvar.

IMG_1552.PNG

Min andra hobby är att sova. Ställer alltid larmet 15 min för tidigt, snoozar o tar upp Skrot i sängen för lite morgonmys. Vi stenslocknar båda två direkt.

IMG_1561.JPG