Driva GymGrossist butik i Umeå!

Då var det klart att jag och Björn Berg tar över GG butiken i Umeå. Vi har fixat nytt golv, bytt hyllsystem och flyttat kassan med hjälp av Lotta, Daniel och Thomas AZ, blev riktigt snyggt! I söndags var jag och Lotta och köpte bord och barstolar så nu kan man komma in och ta en PWO och surra lite träning innan passet 🙂

Jag ska gå ner på 75% på Iksu från och med den 1 oktober och stå i butiken ons,tors & lördag och Björn resten av veckan. Har fått hjälp av Lotta i september och hon gör ett kanon jobb!

Blev en snabb flytt förra veckan med, dem som köpte min lägenhet ville flytta in tidigare. Fick veta detta på en torsdag och åkte till Barcelona fyra dagar på semester…kom hem på måndag och började packa ner allt, flyttade till brorsan på onsdag och städade lägenheten på torsdag.

Träningen då??? Blev sjuk just innan Barcelona (8 september) och har vilat från träningen i 10 dagar!!! Var minst 5 år sedan jag hade en sådan lång vila från träningen.

I helgen har jag lekt lite bröst, rygg, baksida lår och beachvolley.

Nu startar jag min träning inför Oslo Grand Prix i april 2012. Vi är några från Iksu Sektionen som ska åka ner och tävla och coacha. Blir mycket rodd och dips fram till april nu och kan bli ett litet genrep den 29 oktober (Athletic Umeå på IKSU) om jag inte ska vara domare istället.

GymGrossist butiken i Umeå
Bild 403279