Nytt år – 2015

Med 2014 i bagaget som summa kardemumma var ett riktigt bra år och avslutades i goda vänners lag ser jag verkligen fram emot 2015.

Startade nyårsafton med en härlig promenad på nästan 2 timmar.

2015 har startat på bästa sätt. Första passet gick av stapeln i går på bästa Gumse Gym, ett bra ryggpass med bra kontakt. Träningsvärken gör sig till känna.
Träffade Madde Näverberg och hennes loverboy Dennis Jönsson.. super kul att träffas, det var säkert mer en ett halvår sen vi sågs.
Båda såg grymt bra ut…

Idag när jag klev upp 04.15 för att gå ut på min morgonpromenad mötte jag min äldsta son i hallen. Han var då på väg att gå och lägga sig… han hade ”glömt” bort tiden. hahaha.. ja vilka olika tider vi har Men jag ska nog ronga och väcka honom snart… för lite små elakt kanske, men han måste vända tillbaka dygnet tycker jag i alla fall
Jag gick min promenad och han sov gott när jag kom hem igen.
Senare idag ska jag träffa Arne, vilket jag har längtat efter massor. Ett bröst- Axelpass väntas.
Vikten efter luciapokalen har hållit sig mycket bättre denna gång än förra året (2013) när jag tävlade. Då gick jag upp så där 12-15 kg, men nu ligger jag på 5 kg över tävlingsvikt. Så jag känner mig riktigt nöjd med att inte ätit upp mig mer. Jag har från och med i går skärpt till mig ordentligt och nu kommer inge mer ”fusk” ske.
Känner mig total fokuserad och motiverad för 2015 utmaningar. Jag ser så fram emot att se den förändring som kommer att ske.
Här nedan kan ni se den förändring som skett från 2013 till 2014

Vill önska Er fortsatt GOTT NYTT ÅR
Gör detta till ett underbart år, det ska jag göra
Kram och kärlek
Sussi