Scandinavian Power WKND

Scandinavian Power WKND gick av stapeln för en vecka sedan i Göteborg! Jag skulle dit för att beta av några möten samt jobba i Swedish Supplements monter på mässan, alltså ingen Coaching på tävlingen för första gången på ca 2 år… Skönt med omväxling o bara ha migsjälv att tänka på o extra tid med nära o kära! Spenderade en hel del tid på mässan i montern med de andra atleterna från Teamet! O vilket team vi är!! För jäklar kul har vi dessa mässhelger!

I montern hade vi bla Kröli som tatuerade Swedish Supplements logga på de som ville! O det var fullbokat hela helgen!! Så nu är vissa märkta för livet med loggan! I övrigt bjöd vi på nästan alla av våra 13 smaker bcaa, kaseinpudding o whey! De har verkligen lyckats med smakerna på alla produkterna, grymt!

Så nu är det färdigtävlat för teamet iår, sist ut var 2 tjejer som jag själv inte coachat till dessa tävlingen. Linnea Davis som toppade formen sen DC o tog hem guldet i Bikini veteran! Och Sofia Almen som efter en tuff diet kom upp på scen o debuterade i bikini junior! En klass där hon försvann i mängden, mycket pga sin korta längd o lite mer massa än de andra… Hon hade gjort sig bättre i senior i rätt längdklass och bättre form, så det är målet för 2016 då jag tar henne under mina vingar o satsar på bättre placering!! Grymt kämpat av dem båda!!

Som vanligt lite bilder från mässan!

image1.JPG
image3.JPG
image4.JPG
image5.JPG
image6.JPG
image7.JPG
image8.JPG
image9.JPG
image10.JPG
image11.JPG
12295398_10154441081954778_3393453775708980824_n.jpg

Luciapokalen i Stockholm!

1 silver o en femteplats i finalen blev resultatet för mina diamanter Sara Nilsson o Sofia Johnsson på första upplagan av Luciapokalen i Stockholm! De tävlade i -163 (Sofia) och -168 (Sara) i Bodyfitness!

Vet inte riktigt vad jag tyckte om att man delat upp Luciapokalen på två helger o i två städer… Får väl göra en utvärdering när jag varit på kommande helgens tävlingar i Göteborg! Helgen som var i Stockholm var en av de roligaste på länge! Sara o Sofia AKA piff o puff e alltid kul att umgås med! De var grymma på scen, inte bara formmässigt utan grym utstrålning o scennärvaro! Stolt coach!!! Plus att jag minglade lite i Dcore’s monter på mässan, alltid lika roligt på mässan när man träffar allt ”fitness” folk! Men pricken över i:t var ju ändå att tjejerna fick sin belöning för dietandet!

Bilder från helgen på Luciapokalen i Stockholm!

image1.JPG
image2.JPG
image3.JPG
image4.JPG
image5.JPG
image6.JPG
image7.JPG
image8.JPG
image9.JPG

Decembercupen 2015!

Om jag säger riskakor, nutella, o spraytanning så förstår ni att jag varit på tävling igen! Helgen har spenderats i Lund för Coaching av 2 klienter på DecemberCupen! Sara en av mina diamanter, debuterade i Bodyfitness på lördagen o Therese (team Swedish supplements) körde sin sista tävling för iår i Bikinifitness! O de gjorde det med bravur!! De åkte hem med varsitt silver o jag e grymt stolt över deras prestationer! Posering o scenframträdande satt, formen satt, fokuset var där, humöret i topp hela helgen, inte minsta lilla gnäll utan bara massa skoj! Sjutton vilken kul helg det varit!! Och xtra kul när det går så bra för tjejerna när jag vet att de sköter allt till punkt o pricka!!

Linnea Davis (turkos bikini) från Team Diamond Fitness som innan tävlat i BF, testade nu på att debutera i BikiniFitness! Hon skötte sin egen diet denna gång då hon har några tävlingar i ryggen. Linnea var superfin på scen men Tyvärr blev det ingen final, hon kom upp i andra callout vilket betyder att hon förmodligen kom precis utanför final…

Efter en fullspäckad helg blir det några timmar i soffan nu för att ladda inför en intensiv arbetsvecka! Ha en lugn o skön söndag vänner!

Bilder från helgen!

image1.JPG
image2.JPG
image3.JPG
image4.JPG
image5.JPG
image6.JPG
image7.JPG
image8.JPG

Teamträff med Strävan!

Årets sista teamträff med mina diamanter gick av stapeln i Taberg för 2 veckor sedan! Den började redan på fredagen då några av tjejerna kom o tränade o sen körde vi lite tacomys på kvällen! Sleepover i huset hos mig för att tidigt starta lördagen med en regnig PW, frukost o sen iväg till Hotell Taberg för att möta upp resten av tjejerna!
Blev en riktigt kul o givande dag som startade med föreläsning av Kenny Dahlström AKA Strävan! Handlade om att gå utanför sin comfortzone för att utvecklas o andra tips på hur man lyckas med att nå sina mål! Han e grymt bra föreläsare o lätt att lyssna på, timmarna gick fort!

Efter lunch gick vi till gymmet Trim Friskvård, för genomgång av övningar o hur man kan tänka när man tränar för att träna smart o massa annat smått o gott! Även eftermiddagen höll Kenny i pekpinnen! Sedan avslutade vi kvällen med Grekiskt käk o mycket snack om dagens alla intryck!

Startade dock dagen med att tårarna rann då tjejerna gav mig en present! De hade satt ihop en bok med kort från hela året på teamträffar, tävlingar o recept på godsaker! Så många fina minnen!! Tråkigt att året närmar sig sitt slut med detta underbara gäng… Men jag får glädjas åt att flera av tjejerna kommer vara med i teamet även nästa år!!! O på tal om nästa år så blev teamet klart idag för 2016, kommer bli ett härligt gäng det också!!

Lite bilder från teamträffen!

image1.JPG
image2.JPG
image3.JPG

Bot mot förkylningen…

Jag har som många andra också åkt dit på en förkylning… Men gjorde nåt jag inte brukar ha möjlighet att göra så det vände o blev bättre efter bara 1 dag! I vanliga fall trycker jag i mig koffein o alvedon o går o jobbar även om jag e sjuk, svårt att ta ledigt när man e egenföretagare! Men denna gången kom förkylningen nör jag hade mycket kontorsarbete hemma inplanerat, vilket gav mig möjlighet till att vila o sova massor! Så Jag sov o vilade extra mycket, ingen fysisk aktivitet o käkade extra gröt o kvarg! Drack o svalde också diverse rycker o piller från Apoteket men det var ju helt klart sömnen som gjorde mig pigg så fort! Den e inte helt över men det går att träna, skönt!

Så nu tränar jag på några veckor innan det är dags för vila igen pga operation för 3:e gången i munnen… 3:e gången gillt! Nu ska körteln bort så jag slipper min svullna dubbelhaka…

Gillar du träna i långärmat? kika in på Dcore.com så hittar du bla denna läckra färgklick jag tränar i!

Ha en trevlig helg!! 🙂

image1.JPG

image2.JPG

Invigning på GG i Jönköping!

Igår var det invigning på Gymgrossisten i Jönköping! Blev en riktigt lyckad dag med många kända ansikten i butiken! Fick också träffa många nya härliga bekantskaper, prata med kunder o bjuda på smakprover från Swedish Supplements nya pwo The butcher! Sålde som smör, men det är inte lustigt för det är en grym pwo!!

Härlig stämning o fullt ös i butiken hela dagen! Blir ju alltid en stor portion motivation som följer med hem efter dessa ”event” man är på!
Lasse var på plats o representerade såklart Fairing o supersnygga Jossan better Bodies! Även Marina o Pierre Chamoun minglade med klass!

Mycket skratt o overall en jäkligt kul dag!
Kan verkligen rekommendera ett besök dit om ni har vägarna förbi Jönköping! Välsorterad riktigt fräsh butik med kunnig personal! Östra Storgatan 27!

image1.JPG
image2.JPG
image3.JPG
image4.JPG
image5.PNG

Dagens plan!!

Idag bär det av till Jönköping för jobb åt Swedish Supplements på invigningen av ett nytt Gymgrossisten! Så himla kul på dessa dagar att tjöta med likasinnade träningsglada! O dessutom att få göra detta tillsammans med min kära man som tillhör samma team gör ju inte saken sämre…. Vi bjuder på smakprover o svarar på frågor som vanligt! Hoppas vi ses där!

image1.JPG

Tyngre Classic2!

För en vecka sedan vaknade jag i ett hotellrum i Solna, förväntansfull o pigg studsade jag upp o gjorde mig redo för en morgon PW innan allt det roliga skulle dra igång! Min roomie var Sofia Johansson, en av mina diamanter i Team DiamondFitness som äntligen skulle göra sin debut i Bodyfitness på Tyngre Classic! O det är ju något speciellt med dessa tävlingshelger, stämningen är fantastisk, alla människor e glada förväntansfulla! Fantastiskt kul att se alla vänner som man övriga året nästan bara hörs med via telefon o nätet…

Men roligast var ju såklart att hjälpa Sofia med sista detaljerna inför debuten! Var vid hennes sida från inreg till efter tävling, lugn brud som inte stressar upp sig o det är guld för att formen ska bli bra på scen… Så det luktade spraytanning, knaprades riskakor, hon sminkades av en makeup artist på rummet o fixade håret! Sen bar det av till arenan, Solna hallen! Perfekt ställe för ett event som detta, gillar när det är ett stort backstage område för det blir sån härlig gemenskap där!

Nåväl, tävlingarna drog igång o min Sofia tävlade i -163 o tog sig till final av 9 grymma tjejer! Men vilken scennärvaro hon hade!! Jag var så imponerad, o formen satt där o allt kändes perfekt!! En 6:e plats blev det i finalen o det är vi nöjda med, men på Lucia siktar vi högre!!

image1.JPG
image2.JPG
image3.JPG
image4.JPG
image5.JPG

Sök till Team DiamondFitness 2016!

Då var det dags för mig att sätta ihop Team DiamondFitness 2016! Jag vill kunna erbjuda ett team där du kan få hjälp med hela paketet som coaching, posering, twalk, träning, kost o den mentala biten men framförallt en grym teamanda och bra sponsorer i ryggen! För mig betyder personlighet mycket, att du har realistiska mål o fötterna på jorden…

För Team Diamond Fitness kommer jag ha som ambition att vi ska vara ett litet familjärt team med tjejer som jag själv coachar eller är mentor åt på ett eller annat sätt! Ett begränsat antal på ca10-15 st tjejer för att kunna ge bästa möjliga coaching! (Mer om coachingen kan du läsa längst ner i inlägget) Har just nu ca 8 platser lediga för coaching 2016!

Jag söker tjejer som brinner för sporten, har en härlig personlighet och som kan representera teamet, våra sponsorer och samarbetspartners på ett professionellt sätt. Du som atlet har förmånen att få ett mycket förmånligt samarbete med Swedish Supplements, klädmärket Dcore o nytt för iår bikinisömmerskan Sabina Larsson från Perfect Fit!!
Teamavgiften är 1500kr och då ingår dina teamkläder (en uppsättning), 3-4 teamträffar med fina goodiebags och vissa aktiviteter på teamträffarna, och såklart förmånen att ha ett stöttande team med härliga personligheter i ryggen. Jag ordnar med lokaler o annat som kostar teamet så pengarna går tillbaks till er! 🙂

Du som atlet i Team Diamond Fitness förväntas att:

– ha som ambition att tävla under 2016
– du har en bra grundfysik för grenen du tänkt tävla i.
– du bidrar med god teamanda på träffar o tävlingar och det är obligatoriskt – att delta på teamträffarna. (vissa undantag finns såklart)
– du har inte några konkurrerande sponsorer under året med teamet.
– du marknadsför dig själv, teamet och våra samarbetspartners på ett proffsigt sätt i media som facebook, bloggar, instagram, twitter, tidningar mm.
– du väljer att representera teamets samarbetspartners i sociala sammanhang i branschen, såsom att bära deras kläder o använda deras kosttillskott så gott det går mm.
-du verkar såklart för en dopingfri sport
– du anlitar mig som coach eller ”mentor”

I ansökan vill jag ha med:
Relevant information om dig själv, ålder, vart du bor, vem är du, jobb, hur länge du tränat, varför du vill tävla, även om du tävlat innan mm.
Plan för framtiden, mål o planer privat o för träningen, tävlingar, vilken gren du tänkt tävla i mm.
Kort på dig och din fysik.
Varför just du skulle passa som atlet i teamet.
Skicka gärna med din adress till dina sociala medier!

Mer info om cochingen:
Jag kör aldrig coaching helt online utan vill träffa mina klienter då jag anser att man får ut mer av personliga möten än bara onlinekontakt, så räkna med några resor till Vaggeryd (söder om Jönköping). Mitt tänk i coachingen är motsatsen till ”den som lider mest blir bäst”! Jag vill hitta ett sätt där dieten anpassas efter dig o din vardag så du mår så bra som möjligt o har kul längs vägen mot scenen.
Coachingen kostar 2000kr/ månad o pågår ca 4 månader, tiden beror ju på din nuvarande form. Vill du ha mer coaching utöver det så löser vi ett paketpris på flera månader!

Det som ingår vid tävlingssatsningen som pågår ca 4 månader är:
– Kostanalys av ditt nuvarande upplägg o livsstilsanalys.
– Hjälp med målbild och att sätta rimliga mål utefter din fysik, tex vilken gren du passar för o hur du mentalt ska tänka för att underlätta o ha kul under din satsning!
– kostupplägg med justeringar
– träningsupplägg om det önskas
– 4 träffar med formkoll (kalipermätning o mått) och 3 träningstillfällen
– 4 poseringstillfällen a´45 min
– Jag håller reda på allt kring tävling med nya regler, tider, platser, anmälan mm mm.
– Mail, sms o telekontakt obegränsat
– Du skickar viktrapport varje vecka o får feedback.
– Ändringar i upplägg vid behov.
– Jag håller koll på uppdateringar i regelverk o upplyser dig om allt du behöver veta inför tävlingar och även stöttning efter tävling.
– Kostdirektiv efter tävling.

Välkommen med din ansökan till info@diamondfitness.se senast den 12 Nov. Märk mailet med ”Teamansökan”.

Svar på din ansökan kommer senast 19 Nov!

Ser fram emot din ansökan! // Tess!

Team-Diamond-Fitness1_Logo.jpg

SM i Västerås!

För en vecka sedan spenderades helgen i Västerås då jag bla jobbade i Swedish Supplements monter på SM! Mesta tiden på lördagen var jag i montern, hann kika på några BF klasser o såklart minglade runt lite på mässan för att träffa alla vänner o bekanta! En riktig energiboost dessa helger när man träffar alla ”fitness vänner” som man ser alldeles för sällan…

Söndagen coachade jag Angela Juul, en av tjejerna i team DiamondFitness som körde womens physique +163! Backstage e ju roligast att vara, känna lukten av spraytanning, se alla grymma atleter o nästan kunna ta på spänningen i luften… Men häftigast av allt är att få vara med mina atleter o dela deras glädje över att vara i mål!! Jag är ju med dem från början till slut, hjälper till med kosten, poseringen, peppar o pushar, ger smakråd vid val av bikini, smycken, hår, skor, scenframträdande osv osv. Jag vill finnas där som stöd i alla beslut längs vägen o såklart på tävling o efter. Alla timmar de lagt ner för att ta sig till scenen, o nu är det dags att visa upp slutresultatet! Dags att prestera o ha jäkligt kul på scen, det är det ögonblicket som är så häftigt! När det är på riktigt, när de går ut på scenen, stoltheten, känslan o glädjen de förmedlar… Jisses, då är jag stolt o nervös o hoppfull!! Mer nervös när de är på scenen än när jag själv står där… Glädjetårar rann nedför min kind även denna tävling när vänner var magiska på scenen, men framförallt då Angela tog hem sitt SM silver!!! Vilken lycka!!! Jag e nog minst lika lycklig som hon!!! Obeskrivlig känsla….

Summerat var det en riktigt kul SM helg! O går allt som jag vill o jag får vara skadefri så står jag själv där på scenen igen om ett år!!

Stort tack till SKKF o alla inblandade, arrangörer, domare, tävlande, coacher, utställare o besökare som bidrar till en magisk helg!!

image1.JPG
image2.JPG
image3.JPG
image4.JPG
image5.JPG
image6.JPG
image7.JPG