Gubbar, gummor, grisar o hjärtan….

Julen framställs ofta som en lugn o fridfull högtid och det är ofta så man spenderar just julafton. Men innan innan denna fridfulla dag kommer så råder kaos o stress i de flesta hushåll… Mitt likaså, alltid högsäsong med mycket övertid på salongen plus att man ska hinna med allt julstök som tillhör julen. Samma visa varje år o det mår jag inte bra av… Så iår lovade jag migsjälv att inte jobba 7 dagar i veckan. Utan att jag skulle njuta av julen o unna mig lite ledigt! Har otroligt nog hållt mitt löfte iår så i helgen var det traditionsenligt pepparkaksbak med släkten! Jag spenderar alldeles för lite tid med min kära släkt så det är extra kul när vi ses o hinner umgås!

Började lördagen med en tidig PW i blasket….

image1.JPG

Sen var det dags att börja kavla! Måste ju erkänna att degen e ju nästan godare än färdiga pepparkakor…

image2.JPG

image3.JPG

På kvällen blev det ett grymt pass på gymmet! Inte undra på att det blev ett bra pass med massa pepparkaksdeg rakt ut i systemet… Hahaha!

image4.JPG

Träningen blir ju lite lidande nu också så jag får sticka till gymmet när schemat tillåter… Massa Utebliven träning e ju något jag ogillar så jag försöker planera in den så jag behåller min mentala hälsa i all stress… 😉 Träningen lugnar mig o rensar hjärnan så även om det bara blir ett kort 30 min pass, så gör det gott o jag håller humör o energi i topp!

Så glöm inte bort att unna dig lite egentid i julstressen , den gör bara att du kan hantera stressen o fixa alla måsten på ett bättre sätt! Tips från coachen!

Shine Bright People!