6 days out!

Jajamän, om 6 ynka dagar står jag på scenen igen! EM, Spanien i Santa Susanna!’ Woop woop! Jag e sjukt jävlar taggad!! Nu när formen e nästan där jag vill ha den (går ju nöta o finslipa lite till) så vill jag bara upp på scen! Njuter av att vara i form trots att det gör ont när jag sitter på benknotorna i häcken… Älskar min fysik i tävlingsform och faktist även mitt ansikte! Annars är det många som får ”dietface” o ser sjuka ut men jag tappar inte så mkt i ansiktet…

Mycket att stå i innan jag åker så nu sitter jag o cyklar o sen börjar det- beta av ”att göra listan”. Men jag e ledig fram till tävling så jag tar det med ro!

Blingar fortfarande bikinin o måste sy om den lite, nål o tråd e inte min grej men det löser sig! Har tagit denhär tävlingen med ro, mycket ”det löser sig” och det har det gjort också!
Verkligen berg o dalbana denhär dieten, kroppen e trots det hyfsat pigg o jag kommer vara stark o förhoppningsvis lyckas tömning o fyll bra så jag kan levererera den fysik jag vill! Jag e aldrig nöjd inför en tävling utan vill ofta nöta på lite till, men har när jag klivit upp på scen (oftast) varit nöjd med resultatet!

Sista 6 veckorna har jag mått riktigt bra, förutom några skitdagar såklart… Träning flyter på, nöter mkt asfalt vilket gör att jag har blåsor på hela fötterna… Ont varje steg jag tar.. Men ni vet ju- den som lider mest blir bäst!!

Lite blande bilder från sista veckorna! Vackra PW:s, mkt jobb på salongen, hård gymträning varvat med vila o mys hemma!

image1.JPG

image2.JPG

image3.JPG

image4.JPG

image5.JPG

image6.JPG

image7.JPG