Tyngre Classic!

En liten rapport såhär i efterhand från Tyngre Classic där jag hade 2 diamanter som tävlade i Bodyfitness! Linnea Davis som körde sin andra tävling för våren och Mikaela Edhborg som körde sin första för säsongen!

Stockholm var staden vi höll till i, närmre bestämt Solnahallen! En perfekt plats för event som detta, stor backstage yta o mycket publik som får plats! Arrangemanget ger jag en guldstjärna i kanten för Alex o Andreas på Tyngre som håller i trådarna hade stenkoll o allt flöt på smidigt! Stor eloge till SKKF o alla engagerade som håller i allt så det flyter på så smärtfritt!

Hur gick det då?
Mikaela kom tyvärr inte till final, hon behöver mer massa men strålade som en sol på scen!! Hon var i sitt livs form och det är ju alltid sig självmant tävlar mot först o främst, så det målet nådde vi!! En gren som passar henne bättre i mina ögon e bikini, vilket hon körde nu i helgen! En 3:e plats o fin pokal kom med hem!

Linnea var 1 ynka poäng från bronset!!! Retligt men så är det… Hon var också i sin livs form och har gjort några tävlingar innan så hon betedde sig sim ett proffs på scen!! Grym var hon!!

Stolt coach till bägge tjejerna då jag vet vilket slit som ligger bakom!!

Lite bilder från helgen!

image1.JPG

image2.JPG

image3.JPG

image4.JPG

image5.JPG

image6.JPG

image7.JPG

image8.JPG

image9.JPG

image10.JPG

image11.JPG