Super SM, PVO & 5 Specialare

Hej kära medlemmar/följare!

-Nu är det inte långt kvar inför Super SM i Västerås som kommer hållas denna helg. Detta blir min största satsning i min karriär inom Classic bodybuilding och mitt första SM som jag tävlar. Veckan har gått väldigt fort från förra helgens tävling och det börjar kännas i kroppen. Trodde inte det skulle vara så svårt att kliva på en tömning till och hålla dieten inför SM, men det var tuffare än vad jag trodde. Suget efter nåt riktigt gött är enormt, och nu är det bara jobbigt att se folk som lägger upp massa god mat på sina instagram. Jag följer vissa hamburgarkonton men måste sluta följa dessa för det blir för jobbigt att se i flödet kan jag lova haha. Jag har redan nu kollat upp vilka burgarställen det finns i Västerås som jag kan äta på efter tävlingen och hittat två stycken som verkar riktigt lovande ut. Nu längtar jag verkligen att få fylla ut och denna gång ska jag jag fylla ut lite mer än vad jag gjorde på Tyngre Classic. När jag menar med att ”fylla ut” ordentligt är att jag laddar på med massor av kolhydrater. Har slipat om mitt schema lite annorlunda inför SM och hoppas på kliva upp med en ännu bättre, vassare och mer fylligare form.

Denna vecka kom nya Body tidningen ut där jag medverkade i ”5 specialare” med mig. Fem riktigt goa övningar med gummiband som ni måste testa på gymmet tycker jag. Mina favoriter av dessa övningar är raka mark med gummiband och liggande lårcurl med gummiband. Men ni kan läsa mer av detta i Body tidningen som bland annat ligger nere på gymmet.

DIPSFESTLITENN.jpg

foto av Seth Janson " 5 specialare " signerade av mig
specialrenmarkLITEN.jpg

En av favoriterna bland dom " 5 specialare "

Det händer mycket nu inom fitness världen och massor av tävlingar rullar på. Mr. Olympia var ju samma helg som Tyngre Classic där Phil Heath står som regerande mästare, 7 gången i rad nu och vunnit lika många titlar som Arnold Schwarzenegger gjorde i sin karriär. Jag följer även Classic Physique, en gren som finns i USA som motsvarar nästan som Classic bodybuildning här i Sverige lite annorlunda regler och dom kör med andra byxor. En gren som jag tycker borde komma till Sverige också. En snubbe som jag följer lite extra heter Chris Bumstead och gillar hans fysik och verkar vara en skön och rolig snubbe. Han var nära att vinna men gjorde som jag -kom 2:a. Kanske därför jag gillar honom lite extra haha.

Chris_Bumstead_1.jpg

Så här ser Chris Bumstead ut när han stod på scenen på Olympia i år. Riktigt grym fysik har han. Som ni ser använder dom boxer-shorts istället för vanliga tighta tävlings-trunks. Detta är gren som jag skulle kunna tänka mig tävla i framtiden.

Denna helg var det Arnold Classic Europa i Barcelona och minns mycket väl när jag var där förra året, då jag fick det som pris från Lucia Pokalen 2015 där jag vann min fösta tävling. Där jag och ett gäng tillsammans med Ove Rytter fick äta middag med själva Arnold Schwarzenegger. Det var verkligen ett minne för livet, så lite tråkigt att man inte var där på plats i år. Men det var flera svenska atleter som var där och tävlade, och jag själv har gått i dom tankar att köra den tävlingen nångång. Barcelona är en grym och häftig stad för övrigt och det är lätt värt att åka dit och bara chilla. Det också inte långt kvar till Lucia Pokalen som är en av Sveriges äldsta nybörjar tävling och du kan redan nu gå in och nominera på Årets Guldhjärta i olika kategorier. Guldhjärtat är träningsvärldens motsvarighet till Oscar Galan, så in nominera oss eller mig om ni vill. Det vore grymt kul om vi vart nominerade tex. till Året Gym eller nåt liknade.

Här är länken om ni vill gå in och nominera:
http://www.fitnessfestivalen.se/aktuellt/till-vem
-ger-du-ditt-hjarta?sc_lang=sv-se

Arnold och vi 1LIRTEN.jpg

Här är hela gänget tillsammans med Arnold. Jag står strax bakom honom och har min högra hand på hans vänstra axel haha 🙂 "efter det vart jag terminated."

På gymmet har det också hänt lite fast jag lagt min mesta tid nu inför tävlingarna, men vi har snyggat till framsidan på gymmet med att klistra upp Motala Fitness Center loggan på våra 4 stora fönster som ni kanske har märkt. Vi har börjat och testa sälja våra egna ” Proteindrinkar på gymmet ” som vi mixar med massa gott. Smidigt för dig som kanske har glömt ditt protein/aminosyror eller PVO hemma, så kan du enkelt bara säga till oss i kassan eller på gymmet så fixar vi till dig! -Istället för att gå ut på krogen en helg och svepa massa onyttiga drinkar så kom in till oss och häng på helgerna och ta en proteindrink och träna. Det är mycket godare och nyttigare kan jag lova haha. Vi fick in vårt egna märke av PVO-shot förra veckan och dom tog slut väldigt fort, så jobbar på att få in mer såklart riktigt kul att den vart så populär direkt.

Denna vecka kommer vara väldigt tuff för mig så kanske inte kommer synas så mycket eller vara jätte trevlig på gymmet men ska försöka göra mitt bästa såklart. -Kommer nu lägga sista krutet inför SM sen efter det får jag njuta och hjälpa alla mina klienter igen. Ni får inte glömma bort att boka biljett och komma och heja på alla i vårt team som kör nu i helgen. -Kommer bli en grym helg i Västerås och Team Motala Fitness Center kommer visa SM vad vi går för. Så vi behöver allt ert stöd och support så mycket vi bara kan såklart!

Nu köttar vi denna vecka!!

LITENPVO.jpg

"EN PVO SHOT SÅ KICKAR VI IGÅNG DENNA VECKA!"

Mvh Viktor på MFC