Seriestrip om Personlig Tränare

Scott Adams (Dilbert) rekommenderar Unfit som en av de bästa nya serierna på mycket länge. Huvudpersonen i stripen är Mike, som valde att bli personlig tränare, men samtidigt blev rådgivare, terapeut och barnvakt. På gymmet märker Mike att hans klienter har mer att bearbeta än sina magmuskler.

Tecknaren Mike Belkin är, enligt honom själv, fylld av fördomar mot alternativ medicin och andra sätt folk väljer att missbruka sina kroppar på…

Några av de övriga karaktärerna förutom huvudpersonen Mike är:

  • Trudy, en av Mikes PT-klienter som inte riktigt har förstått att gymmet är till för träning. För henne är det en plats att träffa andra singlar, och Mike är killen hon siktar på…
  • Gordy är Mikes kollega, en personlig tränare med lika stort självförtroende som övervikt och extra kroppsbehåring.
  • Överkamningskillen är en annan av Mikes klienter, och saknar hänsyn för alla utom sig själv. Han heter egentligen Harold, men Mike har glömt hans namn och tycker det är för pinsamt att fråga efter det.
  • Paul, Verkställaren av Gymetikett, är en arbetslös Ninja som Mike har hjälpt till ett jobb på gymmet. Han spenderar dagarna med att påminna gymmets medlemmar att torka bort sin svett från utrustningen, samt att leda sin Cardio-Ninja-klass.

Läs seriestrippen Unfit nu!