Tävla om biljetter till filmen Beowulf!

Biopremiär 30 november

Sandrew Metronome i samarbete med BODY.se ger nu dig möjlighet att vinna biljetter till höstens storfilm BEOWULF som har premiär på svenska biografer fredag 30 november. Läs vidare för att se hur du gör för att tävla om tio paket med två biljetter.

Filmen som bygger på den episka dikten från 700-talet följer berättelsen om kungen Beowulf och hans kamp med demonen Grendel och även Grendels moder (spelad av Angelina Jolie).

Om filmen

I en tid av hjältemod, dräper den store krigaren Beowulf demonen Grendel och drar därmed på sig Grendels monstruösa, men samtidigt betagande, moders ilska. Den sammandrabbning som följer kommer att förvandla en kung till en legend.

OBS! Filmen har en åldersgräns på 15 år, vilket även gäller för nedanstående tävling!

Tävla

Sänd ett mail med det svar du tror är rätt på följande frågor till redax@body.se, så är du med i utlottningen av 10 paket med två biljetter av Beowulffilmen (dragningen sker den 25 november bland de som svarat rätt):Fråga 1: Vad heter skådespelaren som spelar filmens hjälte Beowulf?
Tips: Han har varit med i filmer såsom ’The Departed’ och ’Sexy Beast’.

Fråga 2: Vad heter regissören av Beowulf?
Tips: Han är Oscarsbelönad, och har bland annat regisserat filmerna ’Castaway’, ’Forrest Gump’ och ’Back to the Future’.

Fråga 3: Vem är skådespelaren som spelar den korrupte kungen Hrothgar?
Tips: Han är Oscarsbelönad och har spelat i filmerna ’The Silence of the Lambs’ och ’Hannibal’.Läs mer om filmen och se trailer på www.beowulffilmen.se.