Rookie Westin visar funktionell AF-träning

Rookies träningsdagbok visar som krävs för att ligga i AF-toppen:

I artikeln ”Athletic Fitness – Min historia (1996-2008)” så lägger Rookie Westin ut texten om sporten Athletic Fitness:1995 läste jag en artikel ur BK Sports Magazine ”nummer 9” (Body) för första gången och får se ett reportage om en Classic Superstar tävling i Skara. På en av bilderna så såg de ju inte så mycket större ut än mig så jag bestämde mig för att tävla året efter.

Under tävlingen så såg jag att alla var rätt bruna och det var inte äkta brunfärg så när alla gick upp på scen så ”lånade” jag lite Cahling. Jag hade ju ingen coach så det var rätt tungt att få det jämt på ryggen men efter cirla 5 minuters paniksmörjning så var jag klar.

Vet inte om det var bara jag som uppmärksammade min ”stora” miss på planket då hela paketet slank ut ur dem små hotpantsen (som man hade på sig förr i tiden). Men jag var rätt snabb så jag la tillbaka den på vägen ner.

Jag och Nils som kom 3:a låg på exakt samma poäng efter alla grenar och vi fick köra jämfotahopp om andra platsen. Jag hoppade lite längre och knep silvermedaljen. Kändes rätt konstigt och köra hopp inför 3-400 i publik…

Bild 325466