Cecilia Söderström, VM-6:a & IGP-1:a!

Cici mailade bild och VM-kommentarer efter helgens IGP i Larvik, Norge: ”Tro mig när jag säger att jag är nöjd med sjätteplatsen på VM med tanke på att en vecka innan tänkte jag ställa in allt pga att formen inte var som den skulle. Men när jag ser att jag låg 3:a efter första ronden höll jag på att smälla av! Tillsammans med alla goda vitsord från domare och fotografer har detta gjort att min plats på VM nästa år är spikad :-)”

Cecilia ”Amazon” Söderström bild och VM-kommentarer efter helgens IGP i Larvik, Norge:

”Tro mig när jag säger att jag är nöjd med sjätteplatsen med tanke på att en vecka innan tänkte jag ställa in allt pga att formen inte var som den skulle. Men när jag ser att jag låg 3:a efter första ronden höll jag på att smälla av, nu tappade jag mycket i rond 2 pga att benen släpper ifrån sig fettet sist och det är ju mycket ben som visas i baddräktsronden, plus att jag borde kanske gjort en ”flashigare” baddräkt.

Men min ambition med VM var ju som sagt att inte komma sist, och delta för att få rutin! Vill också tillägga att det var 32 st i min klass (även Petra Lundin gjorde en kanoninsats med 8:e plats. Likaså Lina Eklund, 9:a i min klass. Detta tillsammans med alla goda vitsord från domare och fotografer har gjort att min plats på VM nästa år är spikad :-)”

Bild 326385

Notiser från media

Hallå där Cecilia Söderström…
…29 år, Gävle, ”Amazon” i Gladiatorerna, som kom sexa i VM i bodyfitness i Sevilla i Spanien.

Cecilia för fet för VM
På lördag tävlar Cecilia Söderström – ”Amazon” från Gladiatorerna – i VM i body fitness. Men hon har inga större förhoppningar. Hon är – för fet.

– Det låter hemskt, men jag får erkänna att det är så, säger Cecilia.