Johan Oldenmark gästposerar på Return of the Legends

Oldenmark gör ett sista framträdande!

Under finalen av Luciapokalen Bodybuilding kommer de tävlande att få nöta samma scengolv som Millenniets Mesta Bodybuilder. Johan ”Plexus” Oldenmark comebackar 30 år efter debuten (i Lennart ”Hoa” Dahlgrens kalsonger) som gästposör på Return of the Legends söndagen den 4 december!

Läs mer på Luciapokalen.nu:

I det nya inslaget ”Return of the Legends” under finalen av Luciapokalen Bodybuilding (biljett införskaffas här) får du se några härliga comebackande profiler gästposera. Bland annat, enligt domarkåren, Sveriges kanske bästa posör genom tiderna. Du får även de en av de mest färgstarka profilerna i vårt land göra sitt sista framträdande någonsin.

Shawn Ray kommer att inleda ”Return of the Legends”, där Ove Rytter intervjuar denna färgstarka legend.

I BODY Radios andra avsnitt ringde värdarna upp den skrattande byggarikonen Johan Oldenmark, som befann sig på en badbrygga i Norrtälje. Några månader senare presenterades han som den första invigda medlemmen i BODYs egen Hall of Fame:

Många äro de som på ett eller annat sätt gjort starka intryck på byggar- och fitnessvärlden. Heder åt dem alla. Men de som med sin fysik och sina gärningar förstärkt, förändrat och utvecklat hur vi alla idag ser på hela träningsindustrin är desto färre. Det är dessa individer vi vill hedra och föreviga genom att upphöja dem till de sportens övermänniskor de så uppenbart utgör.

Detta är tanken med att instifta vår egen framskjutna plats på hyllan. Vår egen Hall of Fame!

Anna Anka, Johan ”Plexus” Oldenmark, Nick Söderblom och Martin Lidberg. Foto: Linus Hallsénius/TV4

Hannah Montazami, Fredrik Jönsson, Carin Da Silva, Karl Dyall. Foto: Linus Hallsénius/TV4