BODY Magazine nyss godkänd som egen app

I kväll blev vår nya magasinsapp för iPad, iPhone och iPod Touch godkänd av Apple. Den digitala versionen av BODY Magazine ingår numera, både för dig som redan har en helårsprenumeration och för dig som tecknar en ny helårsprenumeration på BODY Magazine.

Appen för BODY Magazine nås via iTunes och återfinns efter nedladdning i Tidningskiosk, som är en ny funktion i iOS 5 för iPad, iPhone och iPod Touch:

Allt du gillar att läsa – dagstidningar, modetidningar, serietidningar – har fått en ny plats på din hemskärm. Tidningskiosk samlar alla dina apprenumerationer på ett ställe och gör det enkelt att handla nytt läsmaterial. Det är din personliga läshörna, fylld med det senaste av allt som intresserar dig.

Nya nummer levereras automatiskt – och tack vare Tidningskiosk levereras alla nyheter direkt till din hemskärm. Varje dag, vecka eller månad hämtar Tidningskiosk automatiskt alla nyheter för var och en av dina prenumerationer. Allt sker i bakgrunden så att du slipper avbryta det du sysslar med.

Dina utgåvor av BODY överallt

Du har alltid tillgång till dina magasin, oavsett var du befinner dig. Du får en egen tidningshylla där alla dina köpta nummer lagras. De sparas för alltid och du kan läsa dem om och om igen på alla plattformar tjänsten stöder, i dagsläget är dessa PC, Mac, iPad, iPhone, iPod Touch och Android-surfplattor och -telefoner (med minst 480 pixlar bred skärm).

 
Om du läser BODY på din surfplatta i lugn och ro hemma kan du fortsätta läsa från samma sida du var genom att öppna appen/tidningen i din mobil på väg till eller från jobbet, eller varför inte under pauser från jobbet på din dator. Om du har mobilen med dig till gymmet kan du läsa övningsbeskrivningar eller se träningsupplägg.

Hela arkivet kostnadsfritt!

Som helårsprenumerant på papperstidningen kommer du att ha tillgång till hela arkivet utan extra kostnad under tiden du prenumererar! 

Du som är – eller blir – helårsprenumerant och kopplar dina prenumerationsuppgifter till Paperton-kontot i appen belönas dessutom med tillgång till äldre utgåvor av BODY Magazine. I dagsläget kommer alla utgåvor från 11/2010 att finnas att tillgå, men vi jobbar på att göra fler utgåvor tillgängliga.

 

FAQ – BODY I LÄSPLATTA OCH SMARTTELEFON

Q: Vilka system fungerar för att läsa tidningen digitalt?

A: iOS (för iPhone och iPad) samt Android (för mobiltelefoner och läsplattor med Android som operativsystem)

Q: Hur laddar jag ner tidningen till iPad/iPhone?

A: Du går till AppStore i din dator eller i din iOS-enhet. Där söker du och laddar hem appen för BODY Magazine. Appen kommer sedan att installeras i Tidningskiosk/Newsstand. När du startar appen ser du vilka tidningar du kan läsa/köpa.

Q: Hur laddar jag ner tidningen till min Android (telefon/läsplatta)?

A: Du går till Android Market i din dator eller i din Android-enhet. Där söker du och laddar hem appen för BODY Magazine. Appen kommer sedan att installeras i din mobila enhet. När du startar appen ser du vilka tidningar du kan läsa/köpa.

Q: Jag är helårsprenumerant av papperstidningen. Hur gör jag för att kunna läsa tidningen i min telefon/läsplatta?

A: Lättast gör du det via din dator. Gå in på https://www.body.se/registrera. På den sidan skapar du först en inloggning till appen hos vår partner Paperton. När det är gjort kopplar du din befintliga helårsprenumeration för att läsa tidningen digitalt. För att kunna göra den kopplingen behöver du ditt kundnummer och postnumret dit tidningen skickas. Du kan också aktivera gratisläsningen direkt inne i appen i din mobila enhet. Kom ihåg att du först måste registrera dig som kund hos Paperton, och sedan koppla din prenumeration. För att göra det behöver du ditt kundnummer och postnumret dit tidningen skickas.

Q: Kan jag läsa tidningen i datorn?

A: Ja, när du aktiverat din digitala läsning (se ovan) kan du också läsa din tidning i datorn genom att gå till http://www.paperton.com och sedan logga in med det konto du skapat hos Paperton (se ovan).

Q: Var hittar jag mitt kundnummer?

A: Kundnumret finns på din faktura från Egmont Tidskrifter. Det finns också i det mejl du fick när prenumerationen registrerades och i många fall på baksidan av din tidning.

Q: Varför finns tidningen inte i min digitala app trots att jag redan fått den tryckta tidningen med posten?

A: Den digitala utgåvan publiceras samma dag som tidningen finns tillgänglig i butik. På grund av postgången är det vanligt att prenumeranter fått den fysiska tidningen före utgivningsdatumet.

Q: Jag prenumererar på tidningen enbart som digital utgåva. Jag vill inte förlänga prenumerationen. Hur stoppar jag den?

A: Hanteringen av de digitala prenumerationerna hanteras av Apple (iOS) respektive Google (Android). Det är alltså där du ska säga upp prenumerationen. Observera att prenumerationen är ”löpande” och kommer alltså att fortsätta till dess att du stoppar den.