Wolf bloggar på BODY!

Binas senast i raden av BODY.se-bloggande elitatleter!

Det är med stor glädje vi kan presentera ett ylande tillskott på bloggarfronten – Binais Begovic, som om lördagarna numera går under namnet Wolf i Gladiatorerna, är förutom en av de mer karaktärsfulla Gladsen, också en av Sveriges främsta bodybuilders, som de senaste åren exporterat sig själv till USA. Han pendlar med det mellan Los Angeles, Malmö och Stockholm, vilket också kommer att märkas i hans blogginlägg.

Binais har ett förflutet inom judon – vilket parat med hans bodybuildingfysik gör honom till en extra giftig gladiator – och driver nu dessutom ett eget kosttillskottsföretag. Besök hans BODY.se-blogg här, och se fler BODY.se-nyheter i taggen Binais Begovic (Binas har bland annat fått en hel del uppmärksamhet i medias rapportering om Gladiatorerna). 

Strax innan midsommar 2011 gästade Binas vår egen podcast BODY Radio:

Denna vecka gästas Alex och Andreas av en gammal polare som prytt tidningens sidor mer än en gång. Omslagspojken Binais Begovic berättar om sin nya roll som Wolf i Gladiatorerna, om sin passion för judo och om sitt nya kosttillskottsföretag BMR.

I en tråd på BODYs forum som regelbundet uppdaterades från början av 2007 till slutet av 2009 kunde vi följa hans tävlings- och vardagsliv i text, bild och video.

Mix Megapol: Några snabba träningstips med Wolf

Den stenhårde gladiatorn Wolf listar sina bästa tips för en tajt kropp

Läs även vårt reportage om Binais från BODY 290 (9/2008) kallad Living the Dream: Binais om livet som byggare och fitnessmodell:

Sverige har haft många kroppsbyggare av hög klass, men få – om ens någon – har fått den uppmärksamhet internationellt som BODY-bekantingen Binais Begovic. Nyss 26 år fyllda, och boendes i Kalifornien, syns han redan i teveshower och på omslag världen över. Vi tog oss ett långt snack med Binais för att höra vad som krävs för att lyckas på andra sidan pölen, och om livet som fitnessmodell är så glamouröst som det ser ut.

Binais Begovic delar med sig av goda råd för USA-intresserade tävlande

BODY-bekantingen Binais Begovic har fått mycket välförtjänt uppmärksamhet internationellt. Nu delar han med sig av goda råd för den som vill ta steget över Atlanten för att tävla (och synas) i USA. Dessutom en videoinblick i hans vardag i Kalifornien…