Helgläger för dig som vill lära dig mer om styrketräning

Tidigare deltagare vid frukostbordet…

Nu kommer en repris på förra årets nystartade träningshelger! Eddie Bergkvist är välkänd för alla SM-tävlande som en stabil backstageansvarig. Men han är även personlig tränare, idrottsmassör, kostrådgivare och har själv tävlat i bland annat bodybuilding och styrkesporter. Han delar med sig av sitt kunnande och anordnar intensiva intima helgläger innehållande både teori och praktik.

Eddie meddelade precis följande – först till kvarn gäller för alla som kvickt vill levla upp sin förståelse kring styrketräning och kost:

Under juni-augusti anordnar jag träningshelger hemma hos mig. Man anländer fredag eftermiddag/kväll och lämnar söndag eftermiddag/kväll.

Innehåll: Helglägret passar alla från nybörjare till elitidrottare. Jag tar emot max fyra personer/helg. Detta för att alla deltagare ska få ut så mycket som möjligt, och det ger mig även möjlighet att anpassa innehållet efter deltagarnas förkunskaper/behov. Minimiålder är 18 år.

Plats: Jag håller till fem mil norr om Örebro, mitt ute i skogen i ett litet ställe som heter Hafsta. Deltagare som åker buss/tåg blir hämtade i Örebro eller Lindesberg.

Vad händer under helgen: Fokus är inriktat på styrketräning, så det blir mycket träning (3-4 pass). Om väder och vind tillåter så blir det en del fys/styrketräning utomhus. Övrig träning sker i styrketräningslokaler/gym. Några timmar vardera dag är avsatta till lite teori kring styrketräning och kost för styrketräning.

Boende: Deltagare bor i en gäststuga på min familjs tomt. Det finns ett enkelt kök i gäststugan men man har även tillgång till mitt kök vid behov. Fem minuters promenad bort har vi tillgång till en privat badplats med tillhörande vedeldad bastu.

Pris: Kostnaden är 1500:-/person. I det ingår all träning samt logi. Det man står för själv är maten.

Kontakt: Du/ni som är intresserade och vill ha mer info om lägret mailar mig på eddiebergkvist@hotmail.com eller ringer på 070-244 90 64.

Helger att anmäla sig till:

  • V 26 (29 juni-1 juli)
  • V 27 (6 juli-8 juli)
  • V 28 (13 juli-15 juli)
  • V 29 (20 juli-22 juli)
  • V 33 (17 aug-19 aug)

 
Läs åsikter från erfarna styrketränande om Eddies kunskaper i kommentarerna från förra året. Dessutom, läs mer om möjligheten att delta på ett veckoläger med Eddie och Fredrik Spång.

Eddie Bergkvist med Dorian Yates samt Charles Poliquin (styrketräningscoach för världseliten).

En helgs lägerdeltagare från 2011 års helgläger…

Inomhusträning på gym…

…och utomhusträning 🙂