Erfaren styrketränande? Lär dig mer på Eddie och Fredriks träningsvecka

Läste du om helglägret och var sugen på att insupa ännu mer kunskaper – kanske inför att tävla? Då finns chans att bli undervisad av både Eddie Bergkvist och Fredrik Spång en vecka i augusti.

Mer info om Eddies helgläger här. Info om veckolägret:

Datum: Onsdag 1 augusti-söndag 5 augusti. Man anländer onsdag eftermiddag/kväll, då det blir en genomgång om vad som händer de nästkommande dagarna. Lägret avslutas söndag eftermidag.

Vilka passar det: Detta läger vänder sig till personer som är långt gångna i sin styrketräning. Du/ni får gärna ha tävlat i någon av de olika grenarna som ligger under SKKF, dvs Athletic Fitness, Bodybuilding, Bodyfitness, Classic Bodybuilding. Eller att du/ni har planer på att tävla inom en snar framtid. Deltagarantalet är begränsat till max 6 personer. Det gör att man får ut så mycket som möjligt av dessa dagar.

Plats: Fem mil norr om Örebro, mitt ute i skogen i ett litet ställe som heter Hafsta. Deltagare som åker buss/tåg blir hämtade i Örebro eller Lindesberg.

Innehåll: Det blir väldigt mycket styrketräning, 2 pass/dag. Passen är ledda av Eddie och Fredrik. Vid fint väder blir det en del styrke/fysträning utomhus. Övriga pass på välutrustade träningsanläggningar. Alla dagar kommer att gå i särskilda teman som t ex ”Dieta inför tävling”, ”Hur går en tävling till” osv.

Boende: Deltagare bor i en gäststuga på min familjs tomt. Det finns ett enkelt kök i gäststugan men man har även tillgång till mitt kök vid behov. Fem minuters promenad bort har vi tillgång till en privat badplats med tillhörande vedeldad bastu, perfekt att avsluta en krävande dag där.

Pris: Kostnaden är 4000:-/person. I det ingår all träning samt logi. Det man får stå för själv är maten.

Kontakt: Du/ni som är intresserade och vill ha mer info om lägret kan maila eddiebergkvist@hotmail.com eller ringer på 070-244 90 64.

Läs åsikter från erfarna styrketränande om Eddies kunskaper i kommentarerna från förra året. BODYs chefredaktör Alex Danielsson intervjuar Fredrik Spång backstage från SM 2011: