BODY.se nu även i mobil version!

Mobilsajten når du genom att helt enkelt gå in på body.se i din smartphone.

BODY.se:s nedskalade sajt är betydligt enklare att använda på mobilskärm. Den laddar snabbare och gör det smidigare läsa de senaste nyheterna, hänga med i bloggarna och vårt forum. Du kan självklart logga in, skriva kommentarer och inlägg. Har du en smartphone blir du automatiskt skickad till mobilversionen av sajten.

Det går även att snabbt växla till den ordinarie sajten om du så önskar. 

Du bläddrar dig runt på olika delar av sajten via menyknappen högst upp på skärmen. Välkommen att besöka BODY.se:s mobilsajt via dessa adresser:

 
Ett tips för att nå BODY.se enkelt är att lägga en ikon på hemskärmen. På iPhone gör du så här: Tryck på ”Dela”-knappen längst ned och välj sedan ”Lägg till på hemskärmen”. Har du en Androidlur väljer du istället ”Alternativ”-knappen och trycker på ”Lägg till genväg på hemskärmen”.

Vanliga frågor och svar

  • Jag får inte fram någon mobilversion?
    Om mobilversionen trots allt inte dyker upp kan du själv aktivera den genom att trycka på ”Gå till mobilversionen” högst upp på sidan.
  • Jag vill absolut inte ha mobilversionen av sajten i mobilen!
    Då kan du trycka på ”Meny” längst upp till höger och välja ”Stäng av mobilsajt”, eller klicka på ”Mobilsajt av” allra längst ned på sidan.
  • Jag har en iPad, men skickas bara till den vanliga sajten!
    Vi har valt att skicka våra iPad-besökare till ”vanliga” body.se. iPad-upplösningen är så hög och tryckkänsligheten så bra att det går utmärkt att surfa på body.se i en iPad utan att använda mobilversionen.

 
Har du frågor eller synpunkter – skicka ett mejl till redax@body.se om det känns avancerat, annars kommentera gärna nedan.