BODY Open är läsarnas fototävling!

Tävlingen genomförs i år för det tjugonionde (29:e!) året i rad. Tävla mot kompisarna, eller mot dig själv. Ta chansen och gör din första tävling – bli publicerad i BODY! Vi plockar fram dina positiva sidor – och kommer med konkreta råd.

Herrar tävlar i bodybuilding, damer kan välja mellan bodybuilding och bodyfitness – eller ställa upp i bägge. Läs mer om Bodybuilding-klassen här och Bodyfitness-klassen här. I bildgalleriet för BODY Open kan du se alla andras bidrag mellan 1984 och 2011.

Notera: alla som mailar in bidrag får en bekräftelse på att vi mottagit ert mail. Du som avser att ställa upp i BODY Open 2012 och har mailat oss men inte ännu fått bekräftelse på mail från oss med ordalydelsen:

Tack för ditt bidrag till BODY Open 2012. Vi bekräftar härmed att det är mottaget.

Sänd då om ditt bidrag till oss på redax@body.se enligt instruktionerna på body.se/bodyopen!

Tävlingens ”maskot” är en säl, och 2011 återfanns en riktig sådan på gräsmattan utanför Träningskliniken i Skärhamn. Vi fick dock aldrig in något tävlingsbidrag från denne… Mer finns att läsa hos GT samt P4 Väst:

I söndagskväll vid 18:20 tiden, fick Räddningstjänsten ett ifrån Träningskliniken i Skärhamn. Utanför gymmet fanns en säl på gräsmattan.

– Vi trodde först de skojade med oss, det är en bra bit från havet. Sälen togs i alla fall om hand, säger man på Räddningstjänsten. 

Hur sälen hade hamnat där vet man inte, men troligen har den tagit sig dit på egen maskin.

Foto: Ida Hedman/NYHETERsto

Tidigare segrare av BODY Open