Två priser till BODY!

Seth Janson, återigen utsedd till Årets Fotograf.

Vid Egmont Tidskrifters årliga prisgala Egmont Awards var BODY nominerad i inte mindre fyra klasser, och kunde till slut bärga hem två prestigeladdade priser.

I klassen Årets Fotograf kunde BODYs kreativa klippa Seth Janson ta hem segern (för andra gången, för övrigt) i tuff konkurrens.

Priset för Årets Innovation gick till BODYs matredaktör Hannah Runsten för arbetet med kokboken MUSKELMAT.

Hela redaktionen är idag stolta som tuppar – både över framgångarna, men också för att få ha privilegiet att få jobba med så duktiga och begåvade medarbetare som Seth och Hannah!

Stort grattis!

MOTIVERINGAR

Årets Fotograf – Seth Janson
”Det spelar ingen roll om det är spontana ögonblick, regisserade modeller eller strategiska händelser – Årets Fotograf gör dem alla till sina unika skildringar. Han behärskar alla former av hantverket. Nyfiket rör han sig bland bilar, i stadsmiljöer och inte minst bland mat och så klart kroppar. Årets Fotograf är Seth Janson.”

Årets Innovation – Hannah Runsten
”Att sätta ett värde på kvalitet är svårt men när relevansen och trovärdigheten finns så finns också betalningsviljan. Årets innovation hämtar sina anor från 1450-talet och visar att nytänkande inte alltid handlar om pixlar. Årets innovation är boken Muskelmat och vinnare är författaren Hanna Runsten!”

Hannah Runsten mottar priset för Årets Innovation på Egmont Awards. Foto: Teodor Axlund.

Vid årets gala, den sjunde i ordningen, delades tolv priser ut i olika kategorier.