Instruktörsutbildning i Sundsvall 20-21 april

Instruktörsutbildning Steg 1,5 kommer att avhållas 20-21 april på IronWorks i Sundsvall: ”Kursen vänder sig främst till dem som vill skaffa sig grundläggande instruktörskunskaper – såväl teoretiska som praktiska. Den är även mycket nyttig för den som vill utveckla sin egen träning samt få ökad förståelse för övningsutförande.”

Läs mer om kursen i Sundsvall på facebook. Sagt om Steg 1-kursen i Presspytt sommaren 2006:

Arne Persson, förbundets utbildningsansvarige, höll i våras några av sina mytomspunna kurser på Sveriges bodybuilding-Mecka, Delta Gym i Stockholm. BODY hade självklart skickat ut spioner i form av Ove Rytter och Magnus ”Gymrat” Branzén.

Kursen täckte allt från anatomi till programupplägg och deltagarna var mycket nöjda efteråt, och vem kan vara annat efter att ha fått sett Arne koncentrationscurla den beryktade 40-kiloshanteln, och dessutom sluppit se Arne frilägga N. Ulnaris? (Ni som inte hänger på BODYs forum och därför inte förstår vad vi menar, kan vara glada för det, det är allt vi har att säga.)

Betyget kan inte bli annat än 5 grippers!

Notis i Presspytt sommaren 2006.

BODY-medarbetare öppnade gymmet IronWorks i Sundsvall våren 2012:

Lars Berglund, forummoderator och medarbetare i tidningen, har en stor nyhet: ”Nu är det dags för IronWorks att slå upp dörrarna i Sundsvall, detta kommer bli ett toppmodernt cardiogym* med en maskinpark av absolut högsta kvalité.”

Läs mer på gymmets hemsida och/eller facebookgrupp – man firade nyss sin ettårsdag!

Ove Rytter gick kursen påsken 2006, läs hans omdöme ovan…