Niklas Lovén tävlar i USA inom kort

Följ Niklas via hans blogg, klicka på bilden.

Niklas Lovén bytte tävlingskarriär: från att vara toppförare i racing till att tävla i kroppsbyggning. Den 12-13 juli deltar han i Southern States Championships i Fort Lauderdale i Florida, USA. Inför den tävlingen så var Niklas gäst i P4 Kronoberg och får bland annat berätta om fyra låtar som betyder mycket för honom.

Smålandsposten skrev 2009: För Niklas Lovén räknas bara att vinna

När Niklas Lovén inte fick ihop tillräckligt med sponsorpengar i år för att köra racing fick det bli bodybuilding i stället. För tävla måste han. Det kräver sträng diet och träning sex dagar i veckan. För vinna vill han.

Nyheter P4 Kronoberg: Racerföraren som blev bodybuildare

Den här veckans gäst i Förmiddag i P4:s ”Min Musik” var Niklas Lovén – racerföraren som tröttnade på att prestationen inte räckte på banan. Att man måste köpa sig in i teamet för att köra. Sedan några år satsar han på sporten där han själv har total kontroll, bodybuilding, och i juli tävlar han i en stortävling i Fort Lauderdale i Florida.

Avdelningen ”Min Musik” med Niklas intervju startar 48 minuter in i sändningen fredag 28 juni (se även spelaren inbäddad nedan).